Primele declarații ale Simonei Halep după victoria de la Roland Garros

09 Iun 2018
Primele declarații ale Simonei Halep după victoria de la Roland Garros

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA.

Înaintea meciului, cotidianul francez Le Monde titra, referitor la competiția de la Roland Garros: ”Simona Halep, o regină în căutarea coroanei”. Iată că de această dată regina și-a adjudecat coroana.

„Am visat la acest moment de când am început să joc tenis. Sunt foarte fericită că s-a întâmplat la Roland Garros, în Paris - orașul meu special!”, a spus Simona Halep imediat după victorie.

”În ultimul meci am simțit că nu mai pot să respir. Am făcut tot ce am putut. Este uimitor ce se întâmplă acum”, a spus Simona, potrivit contului de Twitter al turneului.

Simona Halep a fost ajutată să urce în tribune imediat după ce a câștigat Roland Garros. Voia să ajungă cât mai repede la familie, prieteni și antrenorul Darren Cahill.

Americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA, a glumit la festivitatea de premiere de sâmbătă de la Roland Garros, subliniind că nu şi-a dorit trofeul învinsei, dar pe acesta l-a primit. Ea a felicitat-o pe Simona Halep pentru titlul de la French Open.

Alte stiri din Sport

Ultima oră