Ciclistul american Lance Armstrong recunoaște că s-a dopat încă de la debutul carierei

19 Mai 2020 | scris de A.V.
Ciclistul american Lance Armstrong recunoaște că s-a dopat încă de la debutul carierei

Ciclistul american Lance Armstrong recunoaște că a început să se dopeze «probabil încă de la 21 de ani», vârstă care corespunde cu debutul carierei sale profesioniste. Revelația apare într-un documentar care va fi difuzat pe canalul american ESPN la sfârșitul acestei luni, relatează corespondentul RFI România la Paris, Vasile Damian.

O informație care va umbri și mai mult imaginea celui care vroia să fie cel mai mare ciclist al tuturor timpurilor. «Da, am început tare, aveam vreo 21 de ani când m-am dopat prima dată», spune Lance Armstrong, 48 de ani, în documentarul ce urmează să fie difuzat la sfârșitul lui mai pe canalul de știri sportive ESPN (Entertainment Sport Programming Network).

Schimburi de replici cu jurnalista Marina Zenovich apar în trailerul de 90 de secunde difuzat luni și care anunță documentarul «Lance» ce va fi difuzat în SUA în următoarele două duminici, 24 și 30 mai.

O serie de foști coechipieri ai americanului de la formația US Postal evocă și ei prima lor experiență de dopaj în acest film.

Texanul este însă cel mai prolific în destăinuiri. «Am știut întotdeauna ce produse mi se injectează și de fiecare dată eu am luat decizia. Nu aș fi acceptat niciodată să nu știu ce mi se injectează. De fiecare dată m-am informat, era un demers din partea mea» spune Lance Armstrong.

Articolul integral poate fi citit AICI.

 

Alte stiri din Sport

Ultima oră