Un băiat în vârstă de cinci ani a plecat la volanul mașinii familiei să își cumpere un Lamborghini din California

06 Mai 2020 | scris de B.M.D.
Un băiat în vârstă de cinci ani a plecat la volanul mașinii familiei să își cumpere un Lamborghini din California

Un băiat în vârstă de cinci ani a fost oprit pe o autostradă din vestul Statelor Unite după ce a luat maşina familiei pentru a-şi cumpăra un Lamborghini din California, la mii de kilometri distanţă.

Potrivit poliţiei rutiere din Utah care l-a oprit luni pe băiat, acesta a plecat de acasă după ce s-a certat cu mama lui care a refuzat să-i dea bani să-şi cumpere maşina sport italiană mult visată.

"El a decis să ia maşina şi să plece în California pentru a şi-o cumpăra singur", a scris poliţia pe Twitter.

"S-ar putea să nu fi avut suma necesară pentru achiziţie deoarece în portofelul lui nu erau decât trei dolari", a adăugat poliţia.

Într-o înregistrare video publicată de poliţie se poate vedea SUV-ul condus de copil care îşi croieşte drum pe autostradă, printre celelalte maşini şi camioane care îl depăşesc.

Autovehiculul a oprit pe marginea carosabilului după ce agentul Rick Morgan a activat sirena autospecialei de poliţie.

"Când agentul Morgan s-a apropiat pe jos de portiera şoferului i s-a părut ciudat că nu putea să vadă din spate capul acestuia", a precizat poliţia rutieră din Utah într-un comunicat emis marţi.

Băiatul, a cărui identitate nu a fost dezvăluită, a reuşit să conducă aproximativ trei-patru kilometri înainte de a fi oprit şi, din fericire, nu a provocat niciun accident.

Familia lui a declarat că în dimineaţa aceea copilul fusese lăsat în grija unui vârstnic; acesta din urmă a adormit, iar băiatul a luat cheile SUV-ului atârnate într-un cui în casă", a explicat poliţia.

Alte stiri din Reportaj

Ultima oră