IRIS a lansat “Noapte nebună” (video)

21 Iun 2018 | scris de Alex Revenco
IRIS a lansat “Noapte nebună” (video)

Noua compoziţie este semnată de membrii formaţiei, iar versurile sunt scrise de Liliana Ștefan.

”Noapte nebună” este cea de-a treia piesă prezentată de IRIS, în ultimele luni, după „Poveste fără sfârșit” și „Poți spune orice”, toate urmând a fi incluse pe un nou material discografic, ce va fi lansat la finalul acestui an.

“Am pregătit pentru fanii noștri o nouă piesă plină de energie, dar și de trăiri. La această ultimă parte ne-a ajutat foarte mult și contribuția Lilianei Ștefan, care a dat o formă lucrurilor pe care doream noi să le transmitem. Abia așteptăm să prezentăm tuturor această nouă piesă și live, așa că vă așteptăm la concerte!” – Nelu Dumitrescu, membru fondator și liderul trupei IRIS.

În toamna anului trecut, IRIS a aniversat 40 de ani de activitate alături de prieteni, fani și colegi din industria muzicală românească. Primul concert aniversar IRIS 40 a fost presărat cu flori de iris și cu o mulțime de alte surprize special pregătite pentru fanii formaţiei. Concertul aniversar a marcat și începutul unui nou capitol din povestea IRIS, care are următoarea componență: Nelu Dumitrescu (tobe, membru fondator), Nuțu Olteanu (chitară, membru fondator), Relu Marin (claviaturi), Costi Sandu (voce), Andrei Bălaşa (chitară), George Costinescu (bass).

Videoclipul poate fi urmărit aici:

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră