Ariana Grande revine la Manchester pentru omagierea victimelor

27 Mai 2017 | scris de Magda Marincovici
Ariana Grande revine la Manchester pentru omagierea victimelor

Cântăreața Ariana Grande a  anunțat, pe contul  de Twitter, că revine la Manchester pentru un concert caritabil, dedicat victimelor atentatului de la Arena Manchester, relatează AFP  .

La finalul concertului susținut de Ariana Grande la Manchester Arena, un terorist kamikaze a detonat o bombă, provocând moartea a 22 de persoane și rănirea a 75. 

"Nu vreau să continui acest an fără a putea să-mi văd fanii, să-i iau în brațe și să-i susțin, așa cum continuă să facă și ei pentru mine", a scris ea în mesajul de vineri.

"Voi reveni în orașul incredibil de curajos Manchester pentru a petrece timp împreună cu fanii mei și a organiza un concert caritabil, pentru a strânge fonduri pentru victime și familiile lor", mai scrie Ariana pe Twitter. Mesajul ei este unul lung și transmite solidaritatea cu victimele acestei drame. .

Editorialistul  Piers Morgan, care se numără printre cei care au regretat că  Ariana a părăsit rapid Manchesterul, a scirs pe Twitter:  "Dacă regina poate vizita victimele la spital, atunci și vedeta pe care au plătit să o vadă poate face atâta lucru", atrăgându-și numeroase critici.

Regina Elisabeta a fost, joi, la spitalul unde sunt internați răniții, în urma atentatului din Manchester, potrivit royalcentral.co.uk.

Suverana a vorbit cu pacienții și cu familiile lor, dar și cu personalul spitalului. 

 

 

 

 

 

Alte stiri din Muzica

Ultima oră