A murit Victor Socaciu

27 Dec 2021 | scris de Andreea Vasilescu
A murit Victor Socaciu

Artistul Victor Socaciu a încetat astăzi din viaţă la vârsta de 68 de ani.

Anunţul a fost făcut de fiica artistului, Ana Maria Socaciu, pe pagina de Facebook: ”O inimă mare a încetat să mai bată. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. Anunțăm cu nemărginită durere stingerea din viață a celui care a fost soț, tată, bunic, un artist de geniu și un simbol al dragostei de neam: Victor Socaciu. Dumnezeu să-l primească în Împărația Sa alături de cei drepţi”.

În afară de activitatea artistică, Victor Socaciu a fost, între altele, deputat în parlament şi consul general al României la Montreal, Canada, scrie RADOR.

Socaaciu (68 de ani) a fost lansat Adrian Păunescu la Cenaclul Flacăra. În 2008 a devenit deputat PSD.

Și fosta sa soție, realizatoarea de televiziune Marina Almășan, a făcut un anunț privind vestea tragică:  ”Îi sunt alături fiului meu, Victor, într-un moment greu al vieții sale.

Pierderea părintelui înseamnă, pentru un copil, pierderea uneia din cele două aripi, pe care le primim fiecare , la venirea pe lume.

Îi vor și NE vor rămâne amintirile frumoase ale familiei noastre, îmbrăcate în cântecele sale nemuritoare, care vor continua să-i bucure pe cei ce i-au prețuit muzica.

Drum lin, spre stele, Victor Socaciu, unde îți doresc să-ți găsești pacea și liniștea.

Fiul nostru, Victor Socaciu , va continua să-ți poarte numele. Și, dacă aici, pe pământ, te-au îndepărtat de el, poate de acolo, de sus, îi vei veghea mersul prin viață, alături de mine, de aici , de pe pământ…

Îți mulțumesc pentru cântecul pe care, candva, într-o altă viață, mi l-ai dăruit”.

Alte stiri din Muzica

Ultima oră