Televiziunea Jim Jam a intrat în grila operatorului Orange

04 Dec 2019 | scris de Sebastian S. Eduard
Televiziunea Jim Jam a intrat în grila operatorului Orange

AMC Networks International – Central and Northen Europe, difuzorul televiziunii Jim Jam, și Orange, furnizor de telecomunicații de top în România, anunță un nou acord de distribuție pentru Jim Jam.
Televiziunea JimJam, îndrăgită de mii de copii preșcolari, poate fi acum recepționată în grila operatorului în pachetul World HD.
De acum, abonații Orange se vor putea bucura de emisiuni educative, amuzante și mai ales pline de personaje fantastice și jucăușe.
În luna decembrie, micuții telespectatori se vor putea înveseli zilnic cu noi episoade din ”Kipper”, un cățeluș haios a cărei imaginație îl poartă în cele mai frumaose aventuri.
Mai mult, trenulețul preferat al copiilor, Thomas, le aduce bucurie și multe zâmbete în luna sărbătorilor, în două noi sezoane din”Thomas și prietenii săi”, din 19 decembrie, și în fiecare weekend, câte un film educativ potrivit pentru întreaga familie.
JimJam lansează constant producții educaționale noi, centrate pe ideea de „Joacă-te & învață”. Copiii găsesc în grilă sloturi zilnice de o oră, din care pot învăța ceva nou în fiecare zi, dar și unele din care învață limba engleză. În cadrul acestor blocuri tematice, cunosc personaje puternice, precum: Noddy, Timmy, Huckle, Tripleții sau Thomas și prietenii lui.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră