“Spion printre demonii şoselelor”, un serial exploziv, pe History

20 Mar 2016 | scris de Sebastian S. Eduard
“Spion printre demonii şoselelor”, un serial exploziv, pe History

Canalul History  va difuza în exclusivitate un nou serial exploziv: “Spion printre demonii şoselelor” (“Gangland Undercover”). Premiera serialului va avea loc în această seară, pe 20 martie, iar următoarele episoade vor fi difuzate în fiecare duminică, la ora 22:00.

Poveste adevărată

Serialul “Spion printre demonii şoselelor” este inspirat de povestea lui Charles Falco (interpretat de actorul Damon Runyan), unul dintre cei trei oameni care s-au infiltrat vreodată în trei bande diferite de motociclişti. Cu bogata sa experienţă şi curaj extraordinar, Falco a ajutat poliţia să aresteze membrii unora dintre cele mai temute bande din America.

Prin intermediul unei combinaţii de interviuri şi reconstituiri de înaltă calitate, fiecare episod dezvăluie un nou pas din investigaţia lui Falco asupra activităţilor ilegale ale bandelor. Cu ajutorul lui Falco, FBI-ul a obţinut probele de care avea nevoie pentru a destrăma aceste bande periculoase.

În urma colaborării cu forţele de ordine şi cu ajutorul materialelor din cartea biografică a lui Falco, serialul surprinde realităţile culturii “proscrişilor pe motociclete” – o lume în care libertatea înseamnă dreptul de a purta arme şi de a face trafic de droguri, iar respectul poate fi câştigat doar impunând frică.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră