Un nou serial. “Furtuna pe Bosfor”, din 5 octombrie, la Kanal D!

23 Sep 2015
Un nou serial. “Furtuna pe Bosfor”, din 5 octombrie, la Kanal D!
“Furtuna pe Bosfor”, revelatia momentului in materie de seriale turcesti, va fi difuzat la Kanal D incepand din 5 octombrie, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00. Productia (”Paramparca” – titlu original) a inregistrat un succes urias in Turcia si il are in distributie, in rolul principal, pe Erkan Petekkaya, cel care l-a interpretat pe Riza in serialul “Dila” si pe Ali in “Tradarea”.

De asemenea, telespectatorii vor recunoaste in distributie si o actrita foarte iubita de publicul din Romania, Nurgul Yesilcay, pe care au urmarit-o in “Dragoste si pedeapsa”.

Serialul aduce in atentia publicului destine care se despart si apoi se intrepatrund, drama unor parinti rupti de copiii lor printr-o farsa a vietii, alegeri extrem de dificile.

Pentru rolul din „Furtuna pe Bosfor”, Erkan Petekkaya a fost nevoit sa se pregateasca cu un an inainte de inceperea filmarilor. Actorul a mers intens la sala si a trecut printr-o schimbare radicala de look pentru deveni cuceritorul barbat din lumea buna – Cihan.

Serialul este produs de Endemol, unul dintre cei mai prestigiosi distribuitori, producatori si creatori de formate din lume si a devenit inca de la primul episod lider de audienta pe slotul pe care a fost difuzat. Scenaristul serialului este Yildiz Tunc, cel care a semnat si scenariul pentru „1001 Nopti” si „Dragoste si pedeapsa”, iar regizorul este Cevdet Mercan, acelasi care a regizat un alt serial de succes, „ASI – Impotriva destinului”.

Serialul „Un destin la rascruce” va continua odata cu lansarea productiei „Furtuna pe Bosfor”, de miercuri pana vineri de la ora 20:00.  

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră