Marius Tucă Show. Invitați Horațiu Mălăele și Adrian Marinescu, vineri, 30 octombrie, de la ora 19.00, la Aleph News

30 Oct 2020
Marius Tucă Show. Invitați Horațiu Mălăele și Adrian Marinescu, vineri, 30 octombrie, de la ora 19.00, la Aleph News

”Marius Tucă Show”, vineri, 30 octombrie, de la ora 19.00. Invitați sunt artistul Horațiu Mălăele și medicul Adrian Marinescu.
Vernisajul expoziției Feminin – creație și tentație a fost joi seara o rază de lumină în aceste vremuri pandemice, o gură de artă pentru cei cărora le lipsesc aceste momente. Horațiu Mălăele vorbește despre artă în toate formele ei, de la desen, la scena de teatru și de film, despre entuziasmul oamenilor admiratori de frumos. 
Horațiu Mălăele ne dezvăluie și experiența sa cu boala Covid-19 și comportamentul minunat al medicilor de la Matei Balș, printre care și doctorul Adrian Marinescu, cel de-al doilea invitat al lui Marius Tucă.
Adrian Marinescu, medic primar la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” vorbește despre măsurile pe care le consideră el necesare în această fază accelerată a virusului. O altă temă importantă pe care o abordează medicul Adrian Marinescu este legată de rolul medicilor de familie și tratamentul pe care ar trebui să îl urmeze de acasă cei infectați cu SARS-CoV-2, care suferă de o formă ușoară a bolii.  
Despre artă și măsuri de protecție cu un geniu și un medic din linia întâi, în direct, la Aleph News.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră