Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt publicistul Ion Cristoiu și liderul Holograf, Dan Bittman. 

27 Sep 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show începe diseară la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt publicistul Ion Cristoiu și liderul Holograf, Dan Bittman. 

Multe s-au spus și multe s-au mai făcut la Congresul PNL de la sfârșitul săptămânii trecute. Atmosferă de carnaval demnă de filmele lui Pintilie. Caractere groase, care n-au catadicsit să se mai ascundă. Congresul PNL de sâmbătă a fost întruchiparea prin excelență a lumii politice de la noi. Diseară, Ion Cristoiu analizează în amănunt acest spectacol de un rar grobianism, în prima parte a emisiunii “Marius Tucă Show”. 

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a adoptat, pe 27 ianuarie 2021 o rezoluție care vizează interzicerea vaccinării obligatorii, a pașapoartelor verzi sau a discriminării în funcție de statutul de vaccinare Printre altele, documentul prevede că toți cetățenii statelor-membre trebuie să fie informați cu privire la acest lucru. Cu toate astea, guvernele țărilor-membre ale UE condiționează anumite activități de vaccinare.

Cum se împacă asta cu legile emise de Consiliul European și cum se face că cei mai mulți dintre noi acceptă senin să li se încalce drepturile exact de forurile care ar trebui să garanteze respectarea legii, despre paradoxurile distopiei în care trăim, diseară, cu Dan Bittman, într-un interviu marca “Marius Tucă”. 

Marius Tucă Show, diseară de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. Pentru că „Adevărurile continuă să existe, chiar dacă sunt ignorate” (Aldous Huxley).

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră