Marius Tucă Show începe diseară la șapte la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt Doru Trăscău, muzician, lierul trupei The Mono Jacks, Ion Cristoiu, publicist, și Gigi Căciuleanu, coregraf.

12 Iul 2021 | scris de A.A.
Marius Tucă Show începe diseară la șapte la Aleph News și pe alephnews.ro. Invitații de azi sunt Doru Trăscău, muzician, lierul trupei The Mono Jacks, Ion Cristoiu, publicist, și Gigi Căciuleanu, coregraf.

Luat prima chitară de la o doamnă, pe peronul de metrou de la Universitate. Bifat. Aruncat cu capul înainte în proiectul AB4, trupă pentru care a luat premiul Best Romanian Act la MTV Europe Music Awards, la Edinburgh. Bifat. După destrămarea trupei, înființat The Mono Jacks. Bifat. Însurat cu iubita lui din liceu. Bifat. Suișuri, coborâșuri, învârtit în cerc, depresie, adrenalină, confuzie, entuziasm, încredere, credință, putere, neputință. Doru Trăscău, omul care vrea o mie de pentru fiecare , liderul trupei The Mono Jacks, vine la Marius Tucă Show diseară. Hai și tu!

Vine Cîțu. Calcă totul în picioare. Îl face praf pe Orban, zguduie PNL din temelii. Dă afară tot, Cîțu ține loc de tot. Revigorează guvernul de nu se vede. Revigorează și PNL-ul, dar ce nu revigorează? Când n-o să mai fie Cîțu, o să te simți revigorat și n-o să știi de unde ți se trage. Ei, de la Cîțu o să fie, îți zic eu. Despre această “bășică umflată cu pompa pe Klaus Iohannis” (l-am numit aici pe Cîțu, citat din Marele Jack) vorbește Ion Cristoiu diseară, la Marius Tucă Show.

Coregraf, dansator, actor, cititor, gânditor, nebun. Într-un cuvânt, “neesențial”. Dacă e să-l întrebi pe Gigi Căciuleanu ce i-a lipsit cel mai mult în toată perioada asta de neesențialitate pe care a trăit-o în Franța, ți-ar spune că lucrul cu oamenii. În tot acest timp, din spatele unui computer din apartamentul său parizian, Gigi Căciuleanu a țesut, așa, online, după posibilități, spectacolul Jungla TéVé. Un spectacol despre toate junglele vieții noastre, despre cum inteligența artificială crește, iar prostia naturală rămâne la fel. Despre mirajul agresiv al televizorului care înlănțuie. Nu omul are televizor, televizorul îl are pe om. Diseară la Marius Tucă Show – Gigi Căciuleanu, de profesie neesențial.

Marius Tucă Show, diseară de la șapte, la Aleph News și pe alephnews.ro. “Încredere/ Fără credință/ E multă putere/ În neputință/ Demoni și îngeri/ Iadul în rai/ Un sfert de secundă/ E tot ce ai” (The Mono Jacks)

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră