Mai multe televiziuni americane au întrerupt difuzarea declarațiilor lui Donald Trump

06 Noi 2020 | scris de A.V.
Mai multe televiziuni americane au întrerupt difuzarea declarațiilor lui Donald Trump

Mai multe televiziuni americane au decis joi seară să întrerupă difuzarea în direct a declaraţiilor preşedintelui Donald Trump, considerând că acesta dezinformează populaţia, relatează AFP.

În timp ce numărarea voturilor continuă, Donald Trump a spus de la Casa Albă că va câştiga ''cu uşurinţă'' dacă ''voturile legale'' sunt numărate, dar că dacă sunt incluse ''voturile ilegale'', democraţii ''pot încerca încerca să ne fure alegerile''.

Foarte repede, MSNBC a încetat să transmită în direct.

''Ei bine, iată-ne din nou în poziţia neobişnuită de a (trebui) nu numai să-l întrerupem pe preşedintele Statelor Unite, ci şi să îl corectăm pe preşedintele Statelor Unite'', a declarat prezentatorul Brian Williams.

Canalele NBC News şi ABC News au întrerupt, de asemenea, difuzarea conferinţei de presă, care în cele din urmă nu a fost una deoarece preşedintele a părăsit sala fără a prelua vreo întrebare.

CNN a decis să nu întrerupă microfonul preşedintelui Donald Trump. ''Ce noapte tristă pentru Statele Unite ale Americii să-şi vadă preşedintele (...) acuzând în mod fals oamenii că au încercat să fure alegerile'', a concluzionat cunoscutul prezentator Jake Tapper.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră