Jurnalistul Silviu Mănăstire s-a infectat cu noul coronavirus. Premierul Orban solicită testare pentru coronavirus

05 Oct 2020 | scris de Andreea Vasilescu
Jurnalistul Silviu Mănăstire s-a infectat cu noul coronavirus. Premierul Orban solicită testare pentru coronavirus

Jurnalistul Siliviu Mănăstire s-a infectat cu coronavirus. Potrivit primelor informații, acesta a intrat în izolare. Silviu Mănăstire este realizatorul emisiunii 'Dosar de Politician'  de la postul B1 TV.

Acesta are invitați oameni din lumea politică, așa că nu este exclus ca aceștia să fie nevoiți să intre în izolare după ce au intrat în contact cu el, scrie stiripesurse.ro.

Pe de altă parte, premierul Ludovic Orban a solicitat luni dimineaţă testarea pentru coronavirus, după ce una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, anunţă Guvernul.

"Participarea premierului Ludovic Orban la evenimentele programate în cursul zilei de astăzi, 5 octombrie, a fost suspendată urmare a faptului că una dintre persoanele alături de care s-a aflat în acelaşi platou de televiziune, în cursul săptămânii trecute, a fost confirmată pozitiv, duminică, la testul pentru noul coronavirus", informează Executivul.

Conform sursei citate, "premierul Ludovic Orban a solicitat în această dimineaţă efectuarea unui test la cerere pentru noul coronavirus".

"Premierul nu a manifestat simptome specifice infectării cu noul coronavirus. Până la primirea rezultatului, premierul a suspendat întâlnirile fizice cu alte persoane", subliniază sursa citată. 

Premierul Ludovic Orban a participat marțea trecută (29 septembrie) la emisiunea moderată de Silviu Mănăstire, care ieri (duminică, 4 octombrie) a anunțat că a ieșit pozitiv la testul Covid.

Silviu Mănăstire a confirmat pentru G4Media.ro că testul său Covid a ieșit pozitiv sâmbătă, 3 octombrie. El a spus că starea sa este bună.

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră