Emma Zeicescu, din nou la TV, după scandalul privind deținerea și consumul de droguri

20 Noi 2018 | scris de M.C.
Emma Zeicescu, din nou la TV, după scandalul privind deținerea și consumul de droguri

Jurnalista Emma Zeicescu a revenit la TVR, cu emisiunea Perfect Imperfect, după mai bine de o lună de absență.

”Buna dimineata, oameni Perfect Imperfecti! M-am trezit la 5.47, ceas biologic, no! M-am uitat pe geam, m-am bagat la loc in pat!

Ma gandesc totusi ca la 10.00 sa ne bem cafeaua impreuna. E drept, e un fel de ice coffee, dar atat am putut! Ce ziceti? Sa fie o saptamana doar cu ganduri bune!

Ne vedem, de la 10.00 - pe TVR1- Perfect Imperfect!”, a scris Emma Zeicescu pe Facebook anunțându-și revenirea la TVR 1.

Jurnalista a revenit la TVR la scurt timp după ce procurorii DIICOT au decis clasarea cauzei în dosarul în care a fost urmărită penal pentru deținere de droguri, scrie paginademedia.ro.

Emma Zeicescu şi Claudiu Popa (Realitatea TV) erau urmăriţi penal pentru deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu.

"Prin ordonanţa din data de  02.10.2018,  procurorii DIICOT- Structura Centrală au dispus  efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin, pentru săvărşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, pentru consum propriu, faptă prev. de art.4 alin.1 din Legea nr. 143/2000 republicată", anunţa instituţia la 11 octombrie.

Conform DIICOT, în data de 11.08.2018, "în timp ce se aflau pe raza localităţii Buftea, la intrarea în spaţiul unde se desfăşura un festival de muzică, suspecţii Zeicescu Emanuela şi Popa Claudiu Constantin au deţinut, fără drept,  droguri de risc pentru consum propriu, respectiv două ţigarete confecţionate artizanal ce conţineau cannabis în amestec cu tutun".

După ce procurorii DIICOT au terminat cercetările, au stabilit ca jurnaliștii să nu fie trimişi în judecată.

 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră