Juriul concursului de scenarii EPISODUL 1, organizat de HBO, a desemnat finaliștii primei ediții

03 Aug 2015
Juriul concursului de scenarii EPISODUL 1, organizat de HBO, a desemnat finaliștii primei ediții
HBO România a organizat pentru prima dată un concurs de scenarii dedicat exclusiv producțiilor TV. La prima ediție a concursului EPISODUL 1 au fost înscrise 308 scenarii. Dintre acestea, juriul, format din specialiști în producție originală din HBO România și HBO Europe a desemnat 5 scenarii finaliste care rămân în competiție pentru titlul de câștigător. 

EPISODUL 1 a fost organizat de HBO cu scopul de a găsi scenarii autentice, îndrăznețe și originale, centrate pe realități românești, care spun o poveste puternică și aduc cel puțin un personaj memorabil în scenă, în vederea dezvoltării și producției unei/unor serii TV destinate și adecvate brandului HBO.

Conform regulamentului concursului, juriul urma să aleagă 3 proiecte pentru această etapă. Datorită calității proiectelor înscrise, juriul a hotărât să desemneze 5 scenarii finaliste.

La prima ediție a concursului EPISODUL 1 au fost înscrise numeroase scenarii promițătoare care vor rămâne în atenția producătorilor HBO pentru eventuale proiecte viitoare.

Autorii și scenariile selectate sunt:
Daniela Rațiu, Pauker
Mureșan Manuela, Alter Ego
Bogdan Ioan Bărbulescu, Minunata lume a lui Tibi
Laurențiu Gabriel Rusescu, Datoria
Vladi Păunescu, Oameni și Bouri
 

Alte stiri din Mass Media

Ultima oră