Unde ar trebui să mergi în vacanță, în 2022, în funcţie de zodie

10 Ian 2022 | scris de Andreea Vasilescu
Unde ar trebui să mergi în vacanță, în 2022, în funcţie de zodie

Fondatorul și directorul executiv al unui renumit serviciu de turism, a anunţat destinaţiile de vacanţă pentru fiecare semn zodiacal în anul 2022, anunţă express.co.uk.

Împreună cu echipa sa și cu experți în astrologie, Dittakavi a studiat trăsăturile fiecărui semn zodical pentru a stabili unde ar trebui să meargă și să profite la maximum de vacanța lor, în 2022.

Astfel, pentru curajoșii și ambițioșii Berbeci anul acesta ar fi indicat să-şi programeze o excursie la Machu Picchu - un oraș antic situat în Peru, la înălțimea Anzilor.

Taurii sunt unul dintre cele mai senzuale zodii stelare, care prețuiesc liniştea și seninătatea, de aceea pentru reprezentanţii acestei zodii este recomandată o excursie la Florenţa, care ar fi vacanţa ideală. Acolo taurii se pot relaxa, se pot bucura de mâncarea delicioasă și pot admira priveliștile.

Gemenii iubesc agitația și sunt în permanență în căutarea aventurii. Toate acestea le vor găsi dacă vor călători la New York - orașul care nu doarme niciodată.

Racii sunt blânzi și sensibili şi au nevoie de un loc unde să poată să devină Zen, iar insula paradisiacă Bali este cea mai potrivită pentru aşa ceva.

Leii strălucitori ar trebui să acorde atenție Dubaiului, în acest an, unde se pot bucura de lux și se pot lăuda pe Instagram cu ceea ce văd acolo.

Fecioarele se află în permanență în mișcare. Prin urmare, vacanţa lor ar trebui să fie la fel. Destinaţia ideală pentru ele este Barcelona, ​​unde se combină perfect arhitectura frumoasă cu viața vibrantă a orașului și plajele.

Balanțelor le place să cunoască oameni noi și să îmbrățișeze cultura. Pentru aceasta cel mai bine este să-şi ia un bilet la Berlin. Acolo își vor potoli setea de călătorie.

Scorpionii sunt una dintre cele mai romantice semne ale zodicaului. Ei vor iubi Parisul cel mai mult.

Săgetătorii sunt renumiţi pentru dispoziția lor independentă și dragostea pentru aventură. Pentru ei, o călătorie în Thailanda ar constitui varianta ideală pentru a-şi face noi prieteni și pentru a cunoaşte cultura și tradițiile locale.

Capricornii sunt ambițioși și extrem de muncitori. Prin urmare, o destinaţie în care să se poată relaxa, cu siguranţă nu este pentru ei. În schimb o excursie în Hawaii, unde ar putea învăţa noi sporturi și vor putea participa la activități în aer liber, le va plăcea fără îndoială.

Vărsătorii preferă tot ce este neobișnuit și unic. În 2022, o excursie pe Kilimanjaro, cel mai înalt munte din Africa, li se va potrivi perfect, iar pentru Peștii spirituali, India este cea mai bună opțiune pentru următoarea lor destinaţie de vacanță şi cel mai indicat ar fi să se oprească la Goa, Rishikesh sau Himalaya.

Sursa foto: Radio România Actualități

Alte stiri din Life style

Ultima oră