Un intrus îmbrăcat într-o pungă de gunoi s-a infiltrat pe podiumul Săptămânii Modei din New York

15 Sep 2023
Un intrus îmbrăcat într-o pungă de gunoi s-a infiltrat pe podiumul Săptămânii Modei din New York

Sâmbăta aceasta, la New York, un tânăr a defilat pe podium purtând o pungă de gunoi din plastic transparent și o bonetă de duș iar spectatorii au aplaudatVideoclipul a fost vizionat de câteva milioane de ori din acest weekend, stârnind hilaritate în rândul utilizatorilor de internet, scrie BFMTV

Secvență amuzantă la Săptămâna Modei de la New York. Sâmbăta trecută, un bărbat îmbrăcat într-un sac de gunoi transparent și o bonetă de duș s-a infiltrat într-o prezentare de modă, relatează Le Parisien .

Tânărul „model” a traversat „podwalk” purtând o pungă de gunoi din plastic transparent, o cască de duș roz, pantaloni scurți portocalii și adidași albi…Totuși, aproape nimeni nu a înțeles că nu este de fapt un model destinat showului. Impostorul s-a infiltrat perfect în defilarea de moda în fața spectatorilor careîl filmau.. până a intervenit securitatea. O situație ridicolă care i-a făcut pe utilizatorii de internet din întreaga lume să râdă copios.

Imediat, videoclipul incidentului în care îl arată pe impostor plimbându-se în timpul prestigioasei prezentări de modă a devenit viral, strângând câteva milioane de vizualizări și aprecieri. 

Individul, Fred Beyer, este specialist în farse de acest tip. Acest YouTuber este urmarit de peste 65.000 de abonați pe Instagram și aproape 300.000 de pe YouTube.

În 2022, un alt YouTuber britanic s-a strecurat într-o prezentare din Săptămâna Modei purtând o pungă de gunoi neagră pentru a ironiza stilurile ciudate ale industriei modei și haute couture.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Fred Beyer (@fredbeyeryt)

Alte stiri din Life style

Ultima oră