Cum să alegi un palton potrivit pentru bărbați? Prezentarea generală a stilurilor de paltoane

16 Noi 2021 | scris de A.V.
Cum să alegi un palton potrivit pentru bărbați? Prezentarea generală a stilurilor de paltoane Galerie foto (2)

Fără îndoială, paltonul bărbătesc este o îmbrăcăminte exterioară atemporală care, selectat corespunzător, va servi mulți ani. În plus, acesta completează multe stilizări elegante și casual. Pur și simplu nu trebuie să lipsească din nici o garderobă bărbătească!

Un palton bărbați lung va fi cu siguranță o alegere mai bună dacă intenționezi să îl porți la petreceri elegante sau alte ocazii oficiale. Un model scurt va fi perfect dacă ești în căutarea unui articol vestimentar cald, care să ofere confort și libertate de mișcare. O astfel de croială este o propunere universală pentru utilizarea de zi cu zi , datorită căreia vei crea multe ținute urbane cu caracter casual.

Paltoane elegante din lână pentru ocazii speciale

Paltonul de lână pentru bărbați, care este de cea mai înaltă calitate, ar trebui să fie realizată în întregime din lână pură sau suplimentată cu alte fibre nobile, cum ar fi cașmirul . Compoziția unui model bun nu poate conține mai puțin de 60% lână - dacă este, cu siguranță nu va fi o achiziție de mulți ani, deoarece materialele sintetice nu sunt la fel de rezistente ca cele naturale. Un produs de înaltă clasă, deși înseamnă cheltuieli considerabile, este totuși cea mai bună investiție și este un sinonim al eleganței, durabilității și bunului gust.

Palton de piele pentru bărbați - cui i se potrivește și cum să-l poarte?

O altă propunere interesantă pentru toamnă și iarnă este un palton de piele. Cel mai adesea este disponibil în negru, dar există și variante în alte culori - maro cald sau gri. O haină de piele cu izolație detașabilă poate fi purtată pe tot parcursul sezonului de toamnă și iarnă, precum și la începutul primăverii - are un caracter universal și va funcționa ca o îmbrăcăminte exterioară în toate condițiile meteorologice. Merită să alegi un palton din piele de bună calitate, rezistent la abraziune și umiditate, precum și plăcut la atingere. 

Alegerea perfectă pentru toamnă? Un trench clasic!

În sezonul de toamnă, o alternativă excelentă la o haină de lână este un trench, mai exact o haină cu două piepturi, guler, o centură, buzunare închise și bretele caracteristice. Designul hainei destinat inițial soldaților britanici a fost creat de Thomas Burberry. Paltonul trebuia să fie impermeabil, rezistent la vânt și să ofere protecție împotriva frigului și umezelii. În zilele acestea, trenchul are toate aceste caracteristici, motiv pentru care este o haina perfectă pentru bărbați, care adaugă clasă oricărui stil. 

Nu numai eleganță, adică paltoane bărbătești în stil sportiv

Un palton sport pentru bărbați este o propunere cei care evită stilul formal. Ce modele vor funcționa cel mai bine zilnic? O combinație perfectă de extravaganță clasică și urbană este haina duffle - o haină scurtă cu glugă, un guler ridicat fixat și pini care înlocuiesc butoanele. Protejează eficient împotriva vântului și frigului și oferă libertate maximă de mișcare. Se potrivește bine cu blugii, tricourile cu mânecă lungă și adidașii din piele.

Toate aceste modele de paltoane vor concura în permanență cu diferitele modele de geci bărbați, astfel că, până la urmă, depinde de preferințele și gusturile fiecăruia să decidă ce îmbrăcăminte exterioară i se potrivește cel mai bine. 

Alte stiri din Life style

Ultima oră