GoPro lanseaza un transmitator live

02 Mai 2015
GoPro lanseaza un transmitator live
Camerele GoPro sunt tot mai utilizate de practicantii de sporturi de iarna, dar si de catre cei care se dau bicicleta de fiecare data cand au ocazia. Acum, compania a lansat un sistem care sa permita transmisia de imagini live cu ajutorul camerelor sale. Pasionatii de ciclism s-au bucurat enorm atunci cand au putut vedea imagini inregistrate din cadrul unor sprinturi in masa sau din momentul unor accidente.
Urmatorul pas facut de GoPro este lansarea sistemului modular HEROCast, care poate fi conectat la un aparat de fotografiat ce poate transmite 60 de frame-uri pe secunda catre o statie de baza. GoPro sustine ca dispune de cel mai mic si mai usor transmitator pentru live streaming de pe piata, eficienta energetic fiind cea care face diferenta.
Bateria nu rezista insa mai mult de 40 de minute, iar noul sistem pare sa fie la aceasta data doar un produs de nisa, desi la Campionatul Mondial de ciclism pe pista care a avut loc anul acesta, in luna februarie, la Paris, a fost un adevarat succesul.
Pretul este de 7.500 de dolari, ceea ce inseamna ca GoPro nu vizeaza piata ciclistilor amatori, ci pe cea a echipelor care participa la marile cursele.

Alte stiri din Gadget

Ultima oră