Un site de știri din Republica Moldova anunță decolări dubioase de pe aeroportul din Chișinău

14 Iun 2019
Un site de știri din Republica Moldova anunță decolări dubioase de pe aeroportul din Chișinău Galerie foto (2)

Un avion privat de model Bombardier CRJ-200LR a decolat în urmă cu câteva minute de pe aeroportul internațional Chișinău.

Se întâmplă la scurt timp după Partidul Democrat a anunțat, într-un briefing de presă, trecerea în opoziție, scrie site-ul de informații Agora din Republica Moldova.

Bombardier CRJ-200LR este un business jet cu o capacitate de 40-50 de persoane la bord, precizează agora.md.

UPDATE 19:22

În aceeași perioadă, un alt avion privat a decolat de pe aeroportul din Chișinău. Este vorba despre o aeronavă Gulfstream G200 care se află actualmente deasupra Mării Negre, scrie sursa citată.

Criza politică din Republica Moldova pare a se îndrepta spre final, odată cu gestul făcut de Partidul Democrat în cursul după-amiezii de vineri, care pune capăt dualității la putere.

Partidul Democrat a decis să cedeze puterea Guvernului învestit de majoritatea ACUM - PSRM. Decizia a fost anunțată de Vladimir Cebotari, relatează deschide.md.

”Aceasta e singura modalitate legală prin care se poate face acest lucru în situaţia juridică în care ne aflăm. Toţi miniştrii urmează să demisioneze de azi. Decizia noastră are efectiv politic şi va fi un semnal clar că PD nu se ţine de putere, lucru pe care îl spunem de mai multe zile'”, a afirmat el.

Alte stiri din Externe

Ultima oră