Un episod din Simpson a prezis dispariția submarinului Titan în urmă cu 17 ani

23 Iun 2023
Un episod din Simpson a prezis dispariția submarinului Titan în urmă cu 17 ani

Fanii serialului The Simpsons au descoperit o scenă care amintește de accidentul Titanului, submersibilul turistic care a facut implozie în timp ce mergea să exploreze epava Titanicului, scrie BFMTV

O altă predicție a familiei Simpsons! După dispariția submersibilului turistic Titan, cu cinci persoane la bord, fanii au dezgropat un fragment din serialul The Simpsons difuzat în 2006 (sezonul 17 episodul 10), cu o situație oarecum similară.

Îl vedem pe Homer Simpson într-un mic submarin personal, explorând epava unei nave tăiate în două, precum Titanic-ul. Dar la întoarcere, ambarcațiunea se pierde și se blochează sub o stânca. Rezerva de oxigen scade apoi periculos...

Acesta este scenariul care era încă luat în considerare joi după-amiaza, când se credea că submersibilul Titan era intact și blocat pe fundul oceanului, iar cei cinci pasageri ar fi putut muri prin asfixiere.

Pe rețelele de socializare, utilizatorii de internet au fost din nou uimiți de predicțiile scenariștilor serialului Simpsons. Ei au "prevazut" într-adevăr încă din 2000 alegerea lui Donald Trump, invazia Ucrainei într-un episod din 1998 și sosirea lui Kamala Harris (sub numele Lisei Simpson) la Casa Albă în 2000.

„Poate merge prost”

Trebuie spus că în 34 de sezoane și 750 de episoade, serialul a putut aborda un anumit număr de teme. Și mai presus de toate, Mike Reiss, scenaristul și producătorul The Simpsons, este el însuși un pasionat de expedițiile subacvatice și a participat la trei expediții cu compania Oceangate, compania căreia îi aparținea submersibilul Titan.

El a povestit, de asemenea, experiența sa la BBC acum două zile, când mai existau speranțe de a găsi submarinul Titan și pe pasagerii săi. Scenaristul în vârsta de 60 de ani a descris „o experiență total confuză”, în timpul căreia „aproape întotdeauna pierzi comunicarea și te găsești la mila elementelor naturii”. Dar, potrivit lui, toată lumea este perfect conștientă de pericolele implicate:

„Trebuie să semnezi o renunțare înainte de îmbarcare, iar decesul este menționat de trei ori pe pagina unu. Aceasta nu este o vacanță cu autocarul, poate merge prost”.

Resturile din Titan au fost găsite în cele din urmă joi târziu, ducând la concluzia că submersibilul a făcut implozie și pasagerii și-au pierdut viața.

Alte stiri din Externe

Ultima oră