Tom Holland, interpretul lui Spiderman, va „dispărea” de pe Instagram pentru a-și păstra „sănătatea mintală”

15 Aug 2022
Tom Holland, interpretul lui Spiderman, va „dispărea” de pe Instagram pentru a-și păstra „sănătatea mintală”

Într-un videoclip postat pe Instagram, Tom Holland explică că a „înnebunit” citind comentariile despre el. De aici decizia sa de a se distanța de rețelele unde are milioane de abonați. Dar înainte de asta, interpretul lui Spiderman a decis să ofere sprijin tinerilor care suferă de tulburări mintale, scrie LCI.

Tom Holland este unul dintre cei mai populari actori de pe planetă. Și una dintre cele mai urmărite vedete pe rețelele de socializare, cu nu mai puțin de 67,7 milioane de abonați pe Instagram. Dacă și-a luat obiceiul de a-și împărtăși noutățile acolo, interpretul lui Spider-Man fusese destul de discret în ultimele săptămâni. 

Într-un mesaj cu fața camerei publicat duminică, el o explică cu o franchețe uluitoare. 

Încerc să filmez acest videoclip de o oră. Pentru cineva care și-a petrecut ultimii 13 sau 14 ani lucrând ca actor, îmi este greu să spun ce am de spus fără să ma opresc la fiecare cinci minute ”, recunoaște britanicul de 26 ani.

Înnebunesc citind lucruri despre mine, spune Tom Holland pe postările pe rețelele sociale

„ Mi-am luat o pauză de la rețelele sociale pentru că mi se pare că Instagram și Twitter sunt prea puternice, prea copleșitoare ”, admite el. Mă las purtat de cap și înnebunesc citind lucruri despre mine. Și, în cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea mentală. De aceea am decis să fac un pas înapoi și o să șterg aplicația ."

Tom Holland explică că dacă face „o foarte scurtă întoarcere pe Instagram ” prin acest videoclip, este pentru a sprijini Stem4, un program de ajutorare a tinerilor care suferă de tulburări mintale prin mai multe aplicații online. Iar actorul știe despre ce vorbește, deoarece recunoaște că le-a testat el însuși. Rezultatul ? Extraordinar” și „foarte util”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Une publication partagée par Tom Holland (@tomholland2013)

Alte stiri din Externe

Ultima oră