Spania: „Copiii pot face sex cu adulții” spune ministrul egalității Irene Montero

22 Ian 2022
Spania: „Copiii pot face sex cu adulții” spune ministrul egalității Irene Montero

Irene Montero este ministrul egalității care face parte dintr-un guvern de stânga eminamente progresist. Și ea a descoperit că în problema egalității mai sunt progrese de făcut, scrie Atlantico.

Acesta este motivul pentru care a pretins pentru copii dreptul „de a avea relații sexuale cu adulții”. Cu o condiție însă, pentru că este generoasă: copilul trebuie să fie de acord. Dar ce poate însemna consimțământul unui copil? 

În vremea naziștilor, Hitler înființase „case de dragoste” în care tinerii arieni și tinerele ariene trebuiau să întrețină relații sexuale pentru a face arieni mici și frumoși. Irene Montero se gândește cu siguranță la „casele iubirii” unde copiii pot descoperi bucuriile inefabile ale relațiilor sexuale cu adulții.

Copiii inocenți au într-adevăr multe de învățat. Suntem convinși că Irene Montero va contribui personal la inițierea băieților!

Este ceva putred în Regatul Spaniei. Și cu cât o auzim mai mult pe Irene Montero, cu atât ne dorim mai mult să ne apropiem de Giorgia Meloni. O știti voi, cea pe care stânga o numește fascistă... 

Alte stiri din Externe

Ultima oră