Șeful Pentagonului vaccinat de 4 ori a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pentru a doua oară în acest an

15 Aug 2022
Șeful Pentagonului vaccinat de 4 ori a fost testat pozitiv pentru COVID-19 pentru a doua oară în acest an

Secretarul Apărării, Lloyd Austin, a declarat luni că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, se confruntă cu simptome ușoare și va intra în carantină acasă. Este a doua oară când Austin ia coronavirus, scrie WashingtonPost.

Într-o declarație, Austin, în vârstă de 69 de ani, a spus că este complet vaccinat și a primit două boostere. El a spus că va intra în carantină în următoarele cinci zile, în conformitate cu ghidurile CDC și „va păstra toate autoritățile și va planifica să mențină programul normal de lucru practic de acasă”.

Austin a spus că ultimul său contact în persoană cu președintele Joe Biden a fost pe 29 iulie.

În ianuarie, Austin a contractat COVID și a primit un rapel în octombrie.

„Acum, ca în ianuarie, medicul meu mi-a spus că starea mea de complet vaccinat, inclusiv două injecții de booster, este motivul pentru care simptomele mele sunt mai puțin severe decât ar fi cazul”, a spus Austin. „Voi continua să mă consult îndeaproape cu medicul meu în zilele următoare.”

„Vaccinările continuă atât să încetinească răspândirea COVID-19, cât și să reducă efectele sale asupra sănătății. Vaccinarea rămâne o cerință medicală pentru forța noastră de muncă și continuă să încurajez pe toată lumea să se vaccineze complet și să se stimuleze.”, a spus el.

Alte stiri din Externe

Ultima oră