Sean Penn Rupe Tăcerea! Ce Spune Actorul Despre Interviul cu El Chapo (VIDEO)

16 Ian 2016 | scris de Veronica Micu
Sean Penn Rupe Tăcerea! Ce Spune Actorul Despre Interviul cu El Chapo (VIDEO)

Mai mult, Penn spune că interviul său nu are nicio legătură cu capturarea lordului mexican al drogurilor.

"Ce se ştie până acum este că oficialii guvernului mexican s-au simţit extrem de umiliţi de faptul că cineva l-a găsit (pe Guzman n.r) înaintea lor. Ei bine, nimeni nu l-a găsit înaintea lor. Nu suntem mai deştepţi decât departamentul antidrog sau serviciile secrete din Mexic. Am avut un om de legătură care ne-a facilitat o invitaţie", a spus actorul.

Sean Penn este ferm convins că guvernul mexican a dat publicităţii în mod intenţionat informaţia potrivit căreia interviul realizat de el ar fi facilitat capturarea lui Guzman pentru a-l transforma într-o ţintă a temutului cartel din Sinaloa.

"Nu mi-e frică pentru viaţa mea. Singurul meu regret este că acest interviu nu a scos la suprafață dezbaterea de fond privind războiul împotriva drogurilor, ceea ce era principalul lui scop", a mai spus Sean Penn.

Revista Rolling Stone a publicat la sfârșitul săptămânii trecute interviul pe care actorul laureat cu două premii Oscar i l-a luat șefului cartelului drogurilor din Sinaloa în octombrie, când acesta era căutat de poliție după ce reușise să evadeze din închisoare.

Articolul lui Penn a fost publicat ]n 8 ianuarie, la puțin timp după capturarea lui Guzmán în localitatea Los Mochis, din statul său natal Sinaloa.

Alte stiri din Externe

Ultima oră