Scuzele unui pedofil român în fața instanței austriece: “Copila m-a sedus”

08 Feb 2018
Scuzele unui pedofil român în fața instanței austriece: “Copila m-a sedus”

Caz revoltător în cartierul Hernals de la marginea Vienei, Austria. Un bărbat român este acuzat că în vara lui 2017 a violat în mod repetat o elevă de 12 ani.

Bărbatul de 46 de ani a ajuns în 2014 în Viena, unde l-a cunoscut pe tatăl vitreg al copilei, care pe atunci era în vârstă de 8 ani, toți provenind din România. 

După ce s-au împrietenit, tatăl vitreg al fetei s-a oferit să îl ajute și i-a propus să se mute într-o cameră din locuința lor. Din toamna lui 2015, inculpatul trăia în casa fetei.

Conform procurorului de caz, citat de Kronen Zeitung, în luna august 2017, în timp ce părinții nu erau acasă, bărbatul a amenințat-o pe fetiță cu un cuțit, ”că le va tăia gâtul frățiorilor și apoi ei”, dacă nu întreține relații sexuale cu el. 

A violat-o pe podeaua din bucătarie și a repetat fapta trei zile mai târziu. Mai mult, a doua oară s-a și filmat cu telefonul mobil. “Copilul s-a aflat tot timpul în stare de șoc și teamă”, a subliniat procurorul.

Abia la finalul lunii septembrie fata a mărturisit totul mamei sale, care a alertat poliţia. Bărbatul a fost arestat preventiv și a ajuns luna trecută în fața instanței. El recunoaște fapta, însă susține că “este victima copilei.”

“Ea m-a sedus și m-a provocat. Nu mai era o situație normală. M-a ispitit verbal. M-am și mirat de tot ce îmi spune. Am fost forțat. Nu m-a lăsat în pace. S-a apropiat mult prea mult de mine. Într-un final s-a ajuns contrar voinței mele la acțiuni sexuale, dar ea nu era neexperimentată. Dacă era virgină, nici nu mă atingeam de ea”, a șocat românul în fața instanței.

Declarațiile sale l-au enervat și mai mult pe judecător, care l-a condamnat la șapte ani de închisoare cu executare. El a acceptat sentința și nu a formulat recurs, astfel că decizia este definitivă.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră