Fotografia unui suspect - Salah Abdeslam, bănuit de implicare în atentatele de la Paris, publicată de poliția franceză

15 Noi 2015 | scris de Cristi Ionescu
Fotografia unui suspect - Salah Abdeslam, bănuit de implicare în atentatele de la Paris, publicată de poliția franceză

Poliția franceză a transmis un apel solicitând informații despre un individ susceptibil de implicare în atentatele de la Paris, Salah Abdeslam, vizat și de un mandat de arestare internațional emis de autoritățile belgiene, transmite AFP.

Salah Abdeslam, născut la 15 septembrie 1989 la  Bruxelles, este considerat un individ periculos, precizează poliția, care a difuzat fotografia suspectului, sfătuind însă populația să nu intervină pentru prinderea lui.

Justiția belgiană a emis un mandat de arestare internațional pe numele lui Salah Abdeslam, rezident în cartierul Molenbeek din  Bruxelles.

Alți doi atentatori sinucigași francezi au fost identificați, după Omar Ismail Mostefai, primul atacator identificat deja, a anunțat duminică procurorul Parisului, François Molins, într-un comunicat.

Cei doi sunt rezidenți în Belgia. Unul dintre ei, în vârstă de 20 de ani, este autorul unuia din atentatele sinucigașe din apropierea Stade de France. Celălalt, de 31 de ani, este cel care și-a detonat centura explozivă pe bulevardul Voltaire, în estul Parisului.

Alte stiri din Externe

Ultima oră