Robert Kennedy Jr. dă vina pe CIA pentru asasinarea lui JFK

08 Mai 2023
Robert Kennedy Jr. dă vina pe CIA pentru asasinarea lui JFK

Concurentul democrat la Casa Albă, Robert Kennedy Jr., dă vina pe CIA pentru asasinarea unchiului său, președintele John F. Kennedy, pe 22 noiembrie 1963, proclamând acest lucru ca fiind „dincolo de orice îndoială rezonabilă”, scrie New York Post

Kennedy a făcut acuzația-bombă cu privire la o crimă care a generat multe teorii ale conspirației în timpul unui interviu cu John Catsimatidis duminică la „Cats Roundtable” de la WABC 770 AM.

„Există dovezi copleșitoare că CIA a fost implicată în uciderea lui. Cred că este dincolo de orice îndoială rezonabilă în acest moment”, a spus Kennedy despre asasinarea lui JFK într-o competiție în Dallas, Texas.

„Dovezile sunt copleșitoare că CIA a fost implicată în crimă și în mușamalizare.”

Kennedy Jr. a citat cartea lui James Douglas , „JFK and the Unspeakable” ca adunând cele mai multe dovezi pe această temă – și a etichetat negările rolului CIA drept „mușamalizare de 60 de ani”.  

Ancheta oficială a guvernului SUA, Raportul Comisiei Warren , a concluzionat că Lee Harvey Oswald a acționat ca un lup singuratic în împușcarea fatală și că nu există dovezi credibile că a făcut parte dintr-o conspirație pentru asasinarea celui de-al 35-lea președinte. Raportul a fost publicat pe 24 septembrie 1964.

Site-ul web al Agenției Centrale de Informații face referire la un articol care numește „minciună” afirmațiile despre rolul agenției de spionaj în uciderea lui JFK.

Alte stiri din Externe

Ultima oră