Revelion de coșmar! Zeci de români au fost păcăliți că vor sărbători în Palatul Liechtenstein

02 Ian 2017 | scris de Istvan Deak
Revelion de coșmar! Zeci de români au fost păcăliți că vor sărbători în Palatul Liechtenstein

Doar că petrecerea s-a anulat cu două zile înainte de Revelion, fiindcă organizatorul evenimentului a dispărut cu banii. “Li s-au promis muzică românească live, mâncare tradițională românească și focuri de artificii. Biletele de 130 de euro au avut mare căutare în comunitatea românească din Austria”, scrie Heute.

“Am cumpărat șase bilete. Am plătit 780 de euro. Știu că se vânduseră deja 250 de bilete, pentru un eveniment de 300 de locuri”, acuză românca Ana L. Organizatorul Călin I., tot din România, a fugit cu peste 30.000 de euro.

“Organizatorul evenimentului nu și-a respectat sarcinile contractuale, astfel că evenimentul nu va mai avea loc. Noi suntem doar o locație pentru evenimente, nu ne ocupăm de comercializarea biletelor”, se arată într-un comunicat al administrației Palatului Liechtenstein.

“În urma reclamațiilor făcute de mai multe victime, s-a deschis un dosar penal pentru înșelăciune în formă agravată”, a precizat purtătorul de cuvânt al poliției vieneze, Patrick Maierhofer. El face apel la alte victime să contacteze poliția la numărul de telefon 01/313 10-43800.

Alte stiri din Externe

Ultima oră