Profețiile înspăimântătoare pentru anul 2024 ale Babei Vanga au fost dezvăluite

28 Noi 2023
Profețiile înspăimântătoare pentru anul 2024 ale Babei Vanga au fost dezvăluite

O clarvăzătoare oarbă care ar fi prezis atacurile din 11 septembrie și pandemia de Covid-19 , a făcut predicții înspăimântătoare pentru 2024, scrie DailyMail

Baba Vanga, care a murit acum 27 de ani în 1996, a fost o femeie clarvăzătoare bulgară care a devenit o figură de cult printre teoreticienii conspirației, după ce unele dintre declarațiile ei s-au dovedit ciudat de adevărate.

Cunoscută sub numele de Nostradamus din Balcani, ea a lăsat în urmă predicții pentru fiecare an până în anul 5079.

Potrivit profețiilor Babei Vanga, 2024 va aduce o serie de evenimente întunecate, inclusiv atacuri teroriste în Europa, o criză economică majoră și atacuri biologice, precum și o tentativă de asasinat asupra lui Vladimir Putin .

Una dintre cele mai deranjante predicții atribuite lui Baba Vanga implică o „țară mare” care efectuează teste sau atacuri cu arme biologice.

Singura profeție cu o licărire de speranță, conform Sky History, este o creștere a descoperirilor medicale.

In câte predicții anterioare a avut dreptate Baba Vanga?

Secete și inundații în 2022

Baba Vanga a avertizat că orașele mari se vor confrunta cu seceta din cauza temperaturilor în creștere în 2022, ceea ce s-a dovedit a fi adevărat.

Anul trecut, am avut cel mai uscat iulie din Anglia din 1935, ceea ce  a făcut ca 11 dintre cele 14 zone ale Agenției de Mediu din Anglia să fie în „stare de secetă”,  interdicțiile pentru irigații în unele zone fiind ridicate abia în decembrie.

Căldura puternică și precipitațiile reduse au făcut, de asemenea, să dispară unele dintre rezervoarele Marii Britanii, nivelurile râurilor fiind înregistrate la 30% din nivelurile normale.

Alte țări precum Italia, Franța și Portugalia s-au confruntat, de asemenea, cu secete și incendii de vegetație record.

O altă profeție a ei din 2022 a fost că Australia și Asia vor fi lovite de „crize intense de inundații”.

Din nou, acest lucru s-a adeverit și Australia a declarat o urgență națională în martie anul trecut din cauza inundațiilor.

Inundațiile catastrofale au făcut 22 de morți și zeci de mii de oameni au fost forțați să-și evacueze casele din Sydney, după ce ploi record au lovit coasta de est. 

Atacurile teroriste din 11 septembrie

Poate cea mai obsedantă predicție a ei, Baba Vanga a prevăzut corect dezastrul din 11 septembrie.

Ea a spus că se așteaptă la „groază” pentru SUA, avertizând în 1989 că „frații americani vor cădea după ce vor fi atacați de păsările de oțel”.

Adăugând „Lupii vor urla într-un tufiș și sângele nevinovat va țâșni”.

Predicția s-a adeverit când patru avioane deturnate au adus teroare în America pe 11 septembrie, ucigând aproape 3.000 de oameni, oamenii citind „Păsări de oțel” ca referință la avioane. 

Pandemia Covid-19

Clarvăzătoarea a prezis focarul de Covid-19 în 1966 - ea ar fi avertizat că „Corona va fi peste noi”.

O femeie care a cunoscut-o pe Baba, Neshka Stefanova Robeva, în vârstă de 73 de ani, a susținut că Baba Vanga i-a împărtășit predicția înainte de a muri. 

Ea a spus că „nu și-a dat seama” ce înseamnă cuvintele la acea vreme, potrivit Daily Star. 

Propria ei moarte 

Baba Vanga și-a prezis chiar propria moarte corect, prevăzând că va muri pe 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani.

S-a adeverit atunci când clarvăzătoarea bulgară a murit de cancer la sân, înmormântarea ei atrăgând mulțimi mari.

Tsunami-ul din 2004 

De asemenea, se pare ca femeia a prevăzut în mod corect tsunami-ul devastator din 2004. Dezastrul a adus devastații în Indonezia, Sri Lanka, India, Thailanda și alte țări, ucigând peste 230.000 de persoane. 

Baba Vanga ar fi spus: „Un val uriaș va acoperi o coastă mare acoperită de oameni și orașe și totul va dispărea sub apă. „Totul se va topi, la fel ca gheața”.

Dezastrul submarinului Kursk din 2000

Se presupune că profetesa a prezis dezastrul submarinului Kursk în 2000 - unul dintre cele mai grave dezastre navale din Rusia.

Submarinul s-a scufundat la 12 luni după ce Vanga a susținut că Kursk va fi „acoperit cu apă” și „întreaga lume va plânge de el”.

S-a prăbușit ca urmare a unei explozii la bord care a dus la 118 morți - toți erau morți când scafandrii au sosit în sfârșit opt ​​zile mai târziu, iar Kursk a fost la 350 de picioare.

Asasinarea Indirei Gandhi 

Indira Gandhi a fost al treilea prim-ministru al Indiei, care a servit din 1966 până în 1977 și apoi din nou în 1980, înainte de a fi asasinată în 1984. 

În 1969, Baba a susținut că „Rochia o va distruge. Văd o rochie galben-portocalie în fum și foc'.

Pe 31 octombrie 1984, Ghandi a fost împușcat ucis de doi dintre gardienii ei de corp - la vremea aceea purta un saree de culoare șofran.  

Ascensiunea lui Obama și Trump 

Deși această predicție nu suna complet adevărată, elementele ei au devenit realitate.

Ea a dezvăluit că cel de-al 44-lea președinte american, Barack Obama, va fi primul care va fi negru, deși a spus că va fi chiar ultimul, ceea ce nu s-a adeverit.

Contrazicând ultimul ei punct, ea a prezis, de asemenea, că cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite va fi „confruntat cu o criză” care „ar doborî țara”.

Acest lucru ar putea fi legat de provocările cu care se confruntă în timpul mandatului lui Trump, inclusiv asaltarea Capitoliului de Stat din Washington DC.

Ea a prezis, de asemenea, o boală pentru Trump, care s-a adeverit când a fost bolnav de Covid-19 în octombrie 2020.

Alte previziuni 

Există o mulțime de profeții pe care se presupune că Baba Vanga le-a făcut în timpul "carierei" sale de 50 de ani, inclusiv dezastrul de la Cernobîl din Ucraina în 1986 și moartea Prințesei Diana în 1997. 

Cu toate acestea, există și predicții pe care clarvăzătoarea le-a făcut care nu s-au adeverit - ea a prezis sfârșitul nașterilor naturale în 2023, orbita Pământului se va schimba și furtuni solare dezastruoase - până acum, acestea nu s-au materializat încă. 

De asemenea, ea a prezis în mod incorect că Europa va „înceta să mai existe” până în 2017, deoarece a spus că continentul va fi transformat într-o „mlaștină aproape în întregime lipsită de viață umană”. 

Cu toate acestea, credincioșii au subliniat că Marea Britanie a votat pentru a părăsi Uniunea Europeană pe 23 iunie a acelui an.

Alte stiri din Externe

Ultima oră