Omagiu adus cadrelor medicale din Marea Britanie: celebrele cutii poștale londoneze își schimbă culoarea

01 Mai 2020 | scris de A.A.
Omagiu adus cadrelor medicale din Marea Britanie: celebrele cutii poștale londoneze își schimbă culoarea

Cutii poștale special create de Royal Mail au fost instalate în Marea Britanei ca semn de mulțumire adus cadrelor medicale care se află în prima linie în bătălia cu pandemia, precizează Evening Standard.

5 astfel de cutii au fost amplasate în cele mai vizibile locații, au fost vopsite în albastru și transmiteau cel mai important mesaj din aceste zile atât de dificile: ”Vă mulțumim!”.

Una dintre acestea a fost amplasată lângă spitalul londonez St Thomas acolo unde a fost internat premierul Boris Johnson. Celelalte patru locații au fost în proximitatea spitalelor Royal Edinburg, General Hospital din Manchester, Spitalul Universitar din Wales și Royal Victoria din Belfast.

Oficialii poștei au declarat că au ales aceste locații ca fiind cele care reprezintă cele patru state din Marea Britanie.

O astfel de cutie poștală a fost amplasată în apropierea casei celebrului veteran Tom Moore la împlinirea vârstei de 100 de ani. Căpitalul Moore a strâns prin intermediul unei campanii de donație peste 38 de milioane de dolari pe care i-a donat sistemului medical public.

El a promis la începutul pandemiei că va face 100 de tururi de grădină până la aniversarea celor 100 de ani, a terminat mult mai devreme, dar campania sa continuă să atragă donații atât de necesare în această perioadă. Ținta campaniei a fost să strângă 1.200 de dolari pentru cadrele medicale, dar gestul veteranului a mișcat lumea din întreaga planetă.

Alte stiri din Externe

Ultima oră