O structură misterioasă a fost descoperită sub nisip pe o plajă din Florida

06 Dec 2022
O structură misterioasă a fost descoperită sub nisip pe o plajă din Florida

Vizitatorii plajelor din Florida au descoperit un obiect misterios îngropat sub nisip, uimind localnicii și oficialii. Obiectul a început să iasă din nisip după ce uraganele Ian și Nicole au lovit plaja la începutul acestui an, a declarat Kevin A. Captain, purtător de cuvânt al regiunii Volusia, scrie CBSNews

Pare a fi o structură de lemn și arată ca niște bucăți de lemn care ies din plajă de aproximativ 80 de picioare. A fost descoperit în weekendul de Ziua Recunoștinței de către cei care merg pe plajă, a declarat purtătorul de cuvânt pentru CBS News prin e-mail. 

El a spus că un arheolog vizitează plaja marți pentru a examina structura. CBS News a contactat Departamentul de Stat din Florida pentru mai multe informații și așteaptă răspuns. 

Eroziunea de pe plajă a fost „fără precedent”, a declarat șeful adjunct al Volusia Beach„Nu am văzut acest tip de eroziune de foarte mult timp”, a spus ea. „Sunt pe plajă probabil de 25 de ani și este prima dată când o văd”.

„Nu suntem siguri ce este”, a spus Malphurs despre structură. 

Uraganul Ian a lovit Florida cu o forță de categoria 4 pe 28 septembrie, în timp ce uraganul Nicole a atins pământul în stat cu o forță de categoria 1 pe 10 noiembrie. Aceste uragane și uraganul Fiona au afectat considerabil părți din Florida și Puerto Rico. 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră