Noua distracție în California: jefuirea magazinelor

16 Aug 2023
Noua distracție în California: jefuirea magazinelor

California a devenit un loc pentru cei foarte bogați, foarte săraci și pentru cei care fură și de la bogați și de la săraci și numesc asta „dreptate socială”, scrie FoxNewsRadio

În weekendul trecut, la Westfield Topanga, aproximativ 50 de persoane au jefuit un magazin Nordstrom în stil „flash mob” în plină zi. A fost furată marfă în valoare de 100.000 de dolari.

Se pare că jefuitorii au purtat chiar sprayuri anti-urs pentru a îi alunga pe agenții de securitate care ar fi putut încerca să intervină.

Acesta este al doilea jaf coordonat în stilul flash mob în zona Los Angeles în două săptămâni.

În urmă cu câteva săptămâni, un grup a jefuit un magazin Saint Laurent din Glendale, California, furând aproximativ marfă  în valoare de 300.000 dolari înainte de a fugi în 20 de vehicule separate.

California și-a reînnoit politica „fără cauțiune în numerar” care a eliminat cauțiunea pentru cei acuzați de o infracțiune non-violentă.

Această politică "fără cauțiune în numerar" a trecut neobservată în timpul COVID, când oficialii au considerat că este o cruzime să îi pună în închisoare pe cei care furau sau îi terorizau „non-violent” pe alții.

Acea politică a expirat în iulie trecut dar un judecător din Los Angeles a hotărât că sistemul de cauțiune fără numerar este neconstituțional și opresiv și a reintrodus regimul liber pentru toți.

Stânga vă va spune că jefuitorii pur și simplu au nevoie de aceste mărfuri pentru a-și hrăni familiile, dar, fapt amuzant, ei nu par să fure niciodată pâine și lapte, dar au întotdeauna nevoie de pantofi de designer, bijuterii și genți de mână pentru a-și „hrăni familiile".

Alte stiri din Externe

Ultima oră