Michael Douglas s-a întâlnit cu Zelensky: "Aici este prima linie a binelui și a răului, dacă nu câștigăm aici, pierdem peste tot"

14 Sep 2024
Michael Douglas s-a întâlnit cu Zelensky: "Aici este prima linie a binelui și a răului, dacă nu câștigăm aici, pierdem peste tot"

Zelensky a anunțat pe rețelele de socializare că a avut o întâlnire cu actorul american Michael Douglas și cu fiul său Dylan pentru a discuta despre „sprijinul pentru Ucraina”, scrie The Standard

Starul de la Hollywood Michael Douglas l-a salutat pe Volodymyr Zelensky drept o „inspirație” în timp ce s-a întâlnitcu președintele ucrainean pentru a discuta despre lupta în curs împotriva Rusiei.

Zelensky a anunțat pe rețelele de socializare că a avut o întâlnire cu actorul american în vârstă de 79 de ani și fiul său Dylan pentru a discuta „situația din țara noastră, cooperarea cu partenerii, sprijinul pentru Ucraina și al patrulea Summit al Primelor Doamne și Domnilor”. 

Președintele ucrainean le-a mulțumit pentru sprijinul acordat, adăugând: „Apreciem foarte mult că Michael și fiul său sunt cu adevărat interesați de aceste probleme și că familia lor este alături de țara și poporul nostru”.

El a distribuit, de asemenea, un videoclip de la întâlnirea lor, în care Douglas și fiul său pot fi văzuți dând mâna cu Zelensky și soția sa înainte de a sta să vorbească cu ei.

În clip, Douglas reflectă asupra modului în care Ucraina a avut democrație de câteva decenii, în timp ce SUA au marcat recent aniversarea fondării sale în secolul al XVIII-lea.

Actorul, care a servit ca mesager al păcii ONU de mai bine de 25 de ani, a adăugat: „Problemele noastre, prea mulți bani implicați în alegerile noastre și toate astea.

„Dar amândoi sunteți o inspirație și sunteți o reamintire grozavă pentru țara noastră despre ce înseamnă democrația.

„Cum toată lumea trebuie să fie responsabilă, democrația este multă muncă pentru cetățeni, altfel poți merge la o dictatură.”

Fiul său, Dylan, discută și despre cum a observat că sirenele sunau în mod constant, adăugând: „Într-un fel, le amintesc tinerilor de acest conflict, cât de important este.

„Nu doar pentru Ucraina, ci și pentru Europa, Occident, lume.

„Aceasta este prima linie a binelui și a răului și dacă nu câștigăm aici, pierdem peste tot.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră