Judecătorul care a aprobat percheziția FBI la casa lui Trump i-a reprezentat cândva pe angajații lui Jeffrey Epstein

10 Aug 2022
Judecătorul care a aprobat percheziția FBI la casa lui Trump i-a reprezentat cândva pe angajații lui Jeffrey Epstein

Un judecător federal din Florida, care a semnat mandatul de percheziție pentru FBI la proprietatea Mar-a-Lago a fostului președinte Donald Trump, a reprezentat câțiva dintre angajații pedofilului condamnat Jeffrey Epstein în legătură cu o anchetă privind traficul sexual, scrie FoxNews

Judecătorul Bruce Reinhardt a aprobat mandatul de percheziție asupra imobilului din Florida de Sud, a informat New York Post, citând surse. 

Reinhardt a petrecut 10 ani într-un cabinet privat înainte de a deveni magistrat judecător în 2018, potrivit Bloomberg. El a lucrat anterior ca avocat asistent al SUA pentru Districtul de Sud din Florida.

Legăturile lui Reinhardt cu angajații lui Epstein au fost raportate pentru prima dată de Miami Herald după ce a devenit judecător-magist în 2018. El a spus ziarului că cei pe care i-a reprezentat includ piloții lui Epstein, planificatorul lui, Sarah Kellen și o femeie Nadia Marcinkova.

Kellen și Marcinkova s-au numărat printre locotenenții lui Epstein cărora li s-a acordat imunitate ca parte a unui acord controversat din 2007 cu procurorii federali, acord care i-a permis perversului să pledeze vinovat pentru acuzațiile de stat, mai degrabă decât pentru crime federale. 

Potrivit Herald, care a citat documente judecătorești, Reinhart și-a dat demisia de la biroul procurorului SUA din Florida de Sud, începând cu ziua de Anul Nou 2008 și a plecat să lucreze pentru Epstein a doua zi.

Michael Tabman, fost șef al Biroului FBI din Minneapolis, a declarat luni pentru Fox News Digital că o percheziție FBI în casa unui fost președinte și comandant șef care a indicat că ar putea candida din nou este „fără precedent”.
„Nu i-am investigat pe președinți după ce și-au terminat mandatul”, a spus Tabman. „Dar este o mișcare uriașă a FBI-ului în sensul că sensibilitățile politice sunt clare”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră