Joe Biden vrea să dezbată din nou cu Donald Trump „în septembrie”: "acuitatea mea mentală este al naibii de bună"

16 Iul 2024
Joe Biden vrea să dezbată din nou cu Donald Trump  „în septembrie”: "acuitatea mea mentală este al naibii de bună"

Joe Biden a confirmat luni că vrea să dezbată din nou cu Donald Trump  „în septembrie” , după primul său duel dezastruos la sfârșitul lunii iunie împotriva adversarului său republican în cursa pentru Casa Albă, scrie Le Monde

„Voi dezbate cu el în momentul în care am convenit să dezbatem (...) în septembrie” , a explicat într-un interviu acordat postului NBC președintele american în vârstă de 81 de ani, a cărui performanță catastrofală la sfârșitul lunii iunie a exacerbat îndoielile cu privire la vârsta lui și capacitatea de a candida pentru un al doilea mandat.

„Acuitatea mea mentală este al naibii de bună”, asigură Joe Biden

Președintele american Joe Biden a respins încă o dată îndoielile cu privire la capacitatea sa de a candida din nou la Casa Albă și a asigurat că  acuitatea mea mentală este al naibii de bună”,  într-un interviu acordat luni NBC.

„În trei ani și jumătate, am făcut mai multe lucruri decât orice președinte de mult timp. Sunt gata să fiu judecat în acest punct ”, a adăugat el, recunoscând în același timp că preocupările din jurul vârstei sale constituie o  „întrebare legitimă” .

Alte stiri din Externe

Ultima oră