Imagini cu dezlănțuirea naturii în Rusia, 13 morți, 50 de răniți (VIDEO) 

30 Mai 2017
Imagini cu dezlănțuirea naturii în Rusia, 13 morți, 50 de răniți (VIDEO) 

Treisprezece persoane și-au pierdut viața și peste cincizeci au fost rănite după ce o furtună violentă a lovit Rusia, dezrădăcinând sute de arbori în Moscova și împrejurimi. 

"Peste 50 de persoane au avut nevoie de asistenţă medicală, printre care se află şi copii. Unsprezece persoane au fost ucise", a precizat pentru AFP Departamentul pentru sănătate al oraşului.

Autoritățile ruse au anunțat că  că două persoane au murit în regiunea Moscova: o fetiţă de 11 ani şi un bărbat de 57 de ani, care şi-au pierdut viaţa în urma căderii unui arbore şi a unui gard. "Răniţii se îndreaptă spre zece unităţi medicale" din capitală, a precizat Departamentul municipal pentru sănătate, precizând că bilanţul este încă provizoriu. "Un uragan distrugător a doborât sute de arbori. Vom lua toate măsurile necesare", a postat pe Twitter primarul Moscovei, Serghei Sobianin. 

Vânt a ajuns până la 22 de metri pe secundă, însoţite de ploi puternice, au provocat şi întârzieri pe aeroporturile din Moscova, iar trenul expres care face legătura cu Vnukovo a încetat să circule din cauza unui arbore căzut pe calea ferată. Directorul serviciului meteorologic, Roman Vilfand, a declarat pe postul de radio Ekho Moskvy că o nouă furtună s-ar putea abate asupra capitalei în cursul serii sau în noaptea de luni spre marţi

SHARE
 

Eurofrutas Temporar

Alte stiri din Externe

Ultima oră