Fetiță de șase ani, din România, dispărută, după ce un hoț a furat mașina în care se afla

16 Mai 2017
Fetiță de șase ani,  din România, dispărută, după ce un hoț a furat mașina în care se afla

Poliția britanică a solicitat ajutorul pentru localizarea unei fetițe de șase ani, originare din România, care a dispărut din momentul în care un potențial cumpărător a fugit cu mașina tată lui său, ea aflându-se pe bancheta din spate.

Incidentul s-a petrecut în cursul acestei seri, în Leyton, în jurul orei locale 18.30. Tatăl fetei s-a întâlnit cu cel care dorea să cumpere mașina în apropierea unei benzinării. În timp ce se purtau negocieri privind prețul autovehiculului, hoțul a profitat de faptul că cheia se afla în contact, s-a suit în mașină și a demarat în trombă, cu fetița aflată pe bancheta din spate.

Micuța răpită se numește Beatrice Felicia, are șase ani, păr lung, negru și ochi albaștri. La data dispariției purta un pulover înflorat și ciorapi gri. Mașina este un Volkswagen Passat, de culoare maro, cu numerele de identificare - NG11 BMZ.

Hoțul este un bărbat de origine asiatică, în jurul vârstei de 30 de ani, brunet, cu părul scurt și barbă neagră. Purta o jachetă de culoare închisă, tivită cu blană și pantofi de sport Nike de culoare verde.

UPDATE 23.38 - Poliția britanică a anunțat că Beatrice Felicia a fost găsită teafără și nevătămată. Totodată anchetatorii au precizat că nu au fost operate arestări.

Fetiţa a fost găsită de bunica ei, a anunţat poliţia. Beatrice Felicia se afla pe bancheta din spate a maşinii tatălui ei, despre care poliţia spune că ar fi fost furată marţi seara.

Scotland Yard a declarat că tatăl fetei s-a întâlnit cu un bărbat pe Leyton High Road în jurul orei 18.30, pentru a vizionare a maşinii, pe care intenţiona să o vândă. "Bărbatul a sărit în maşină şi a fugit cu ea. Fetiţa vânzătorului se afla pe bancheta din spate, când maşina a fost furată", au declarat ofiţerii, potrivit The Guardian.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră