Fetiță de 5 ani și-a salvat fratele mai mic din accidentul auto care i-a omorât părinții

29 Dec 2022
Fetiță de 5 ani și-a salvat fratele mai mic din accidentul auto care i-a omorât părinții

O fetiță de 5 ani i-a salvat viața frățiorului ei după ce un accident de mașină le-a ucis părinții, lăsând trei copii mici prinși în epavă timp de mai bine de două zile într-o zonă îndepărtată a Australiei de Vest, a raportat Nine News, afiliată CNN.

Într-o declarație, poliția din Australia de Vest a declarat că Land Rover Discovery al familiei a fost găsit marți dimineață în Kondinin, la aproximativ 280 de kilometri est de capitala statului Perth.

Părinții Cindy Braddock, 25 de ani, și Jake Day, 28 de ani, au fost declarați morți la fața locului, a declarat poliția.

Cei trei copii ai lor au supraviețuit accidentului, dar au rămas blocați în vehicul cu părinții lor morți, la temperaturi îngrozitoare, până când au fost descoperiți de un membru îngrijorat al familiei.

Familia de cinci membri – inclusiv fata și cei doi frați ai ei, cu vârsta de 2 și 1 ani – au fost raportate dispărute cu o zi mai devreme, când nu au ajuns la o sărbătoare de Crăciun, a informat Nine News.

Ruda Michael Read a declarat pentru Nine News că fetița de 5 ani i-a salvat viața fratelui ei cel mai mic, eliberându-l din scaunul pentru copil.

„Dacă nu ar fi fost copilul de 5 ani care a  desfăcut centura scaunului de mașină al copilului de 1 an, nu ar fi cu noi astăzi”, a spus Read. „Probabil că nu va mai aduce aminte absolut nimic în câțiva ani.”

Calvarul lor a fost agravat de temperaturile ridicate, a spus Read.

„Practic, au rămas blocați în mașină timp de 55 de ore la 30 de grade C”, a spus el pentru Nine News. „Nimeni nu știe prin ce au trecut”.

Copiii au fost duși la spital cu deshidratare severă, a spus poliția.

Ei au supraviețuit cu răni care nu le pun viața în pericol și sunt de așteptat să fie externați din spital în zilele următoare, a informat Nine News.

Alte stiri din Externe

Ultima oră