Donald Trump devine ținta ironiilor după ce și-a lansat cartonașe care-l înfățișază în ipostaza de supererou

16 Dec 2022
Donald Trump devine ținta ironiilor după ce și-a lansat cartonașe care-l înfățișază în ipostaza de supererou

Donald Trump a intrat într-un univers al NFT-urilor și a devenit ținta batjocurii pe internet, când, într-un anunț așteptat, și-a prezentat colecția „oficială Donald Trump Digital Trading Card” cu o poză cu el însuși în costum de supererou, pelerină și centura „Trump Champion”, anunță The Guardian.

„Tocmai când ai crezut că acest escroc nu se poate umili mai mult decât a făcut-o deja”, a scris John Kiriakou, un informator al CIA devenit autor, „există asta. Acesta a fost marele anunț.”

Miercuri, Trump a folosit platforma sa Truth Social media – creată după ce a fost dat de pe Twitter pentru că a incitat la atacul Capitoliului – pentru a transmite un „anunț extrem de important”.

În retrospectivă, a apărut un indiciu că viitorul anunț ar putea să nu fie în sensul tradițional demn al declarațiilor foștilor președinți, acel videoclip îl prezenta pe Trump spunând că „America are nevoie de un supererou” peste o animație cu el însuși stând în fața Turnului Trump, rupându-și costumul ca să-și dezvăluie un costum de super-erou.

Unii utilizatori ai rețelelor de socializare au crezut că Trump ar putea anunța o intenție de a deveni președintele Camerei SUA, o manieră ciudată, dacă teoretic este posibilă, promovată de unii republicani de dreapta.

Dar când anunțul a venit joi, Trump a spus că doar le oferă suporterilor „cărți cu ediție limitată cu ARTA uimitoare a vieții și carierei mele”, despre care a promis că se vor dovedi „foarte asemănătoare cu o carte de baseball, dar sperăm că mult mai incitantă”.

Cartonașele, a spus candidatul declarat pentru nominalizarea republicană în 2024, costă „Numai 99 USD fiecare” și „ar fi un cadou grozav de Crăciun”.

„Nu așteptați”, a adăugat Trump. „Vor dispărea, cred, foarte repede!”

Nevoia de fonduri a lui Trump a crescut recent, pe fondul unui pericol legal fără precedent asupra afacerilor economice și afacerilor sale politice.

De asemenea, a primit o lovitură în sondaje cu privire la nominalizarea GOP în 2024, scăzând în urma guvernatorului Florida, Ron DeSantis, în sondajele realizate de USA Today, CNN și Wall Street Journal.

Joi, pe fondul unei batjocuri larg răspândite, Santiago Mayer, director executiv al Voters Tomorrow, a scris: „Anunțul major al lui Donald Trump este că își vinde propriile cărți Pokémon”.

Ginger Gibson, editor senior la Washington pentru NBC Digital, a scris: „Anunțul major al lui Donald Trump pare să fie că el încă crede că oamenii îi vor da 99 de dolari atunci când el va cere”.

Sarah Rumpf, un editor colaborator la Mediate, un organ de supraveghere a mass-media, a spus: „Este cumva hilar și mai prost decât mă așteptam”.

Philip Bump, editorialist de la Washington Post, a spus că Trump „pierde controlul”.

 

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră