Donald Trump a răspuns înjurăturilor lui Robert de Niro: Un individ cu IQ limitat

13 Iun 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Donald Trump a răspuns înjurăturilor lui Robert de Niro: Un individ cu IQ limitat Galerie foto (2)

Marele actor Robert de Niro a şocat asistenţa duminică, la gala Premiilor Tony, înjurându-l de două ori pe preşeditele Statelor Unite, Donald Trump. "Întâi, vreau să spun "Fuck Trump", a afirmat De Niro la gala premiilor Tony. "Nu mai este "Jos Trump", este "Fuck Trump", a spus de Niro pe scenă, în direct.

Răspunsul preşedintelui american nu a întârziat prea mult. A venit, cum era de aşteptat, pe Twitter, unde Donald Trump este foarte activ. Şi nu a fost deloc cu menajamente la adresa marelui actor. Din contră. Nici mai mult, nici mai puţin, Trump îl consideră pe de Niro bătut în cap.

Preşedintele american a pus la îndoială inteligenţa actorului din "Taurul furios/ Raging Bull", afirmând: "Robert de Niro, un individ cu un IQ foarte mic, a primit multe lovituri în cap în film de la boxeuri adevăraţi. L-am urmărit noaptea trecută şi cred cu adevărat că era bătut în cap".

A simţit nevoia să îi dea şi peste nas, lăudându-se cu economia care "este la cel mai bun nivel".  "Cred că nu realizează că economia este la cel mai bun nivel la care a fost vreodată, cu cele mai multe locuri de muncă şi cu multe companii care investesc în ţara noastră". Şi în încheiere i-a lansat şi un: "Trezeşte-te, ameţitule!". 

După gestul de duminică, de la gală, Robert de Niro a recidivat luni. Aflat la Toronto, el a scuzat în faţa canadienilor şi al membrilor G7 "comportamentul idiot" al preşedintelui său. 

"Vreau doar să îmi cer scuze pentru comportamentul idiot al preşedintelui meu. Este o ruşine. Îi cer scuze lui Justin Trudeau şi celorlalţi de la G7. Este dezgustător", au forst remarcile lui De Niro. La Toronto, audienţa a aplaudat. 

Robert de Niro făcea referire la summit-ul G7 din Canada, care a fost un fiasco. După ce premierul canadian Justin Trudeau a anunțat că țara sa va răspunde cu aceeași monedă tarifelor impuse de Casa Albă, Trump a retras SUA din declarația comună a G7, imaginea de la summit, care ilustrează discuţiile aprinse şi ruptura dintre Statele Unite şi statele occidentale din cadrul G7, făcând înconjurul lumii.

Alte stiri din Externe

Ultima oră