Disney la Casa Albă

29 Mar 2018 | scris de Marina Constantinoiu
Disney la Casa Albă

Noi schimbări pe agenda şefului de la Casa Albă! O fostă vedetă Disney şi un medic intră în schemă.

Actriţa Caroline Sunshine, o fostă vedetă Disney, se va alătura biroului de presă al preşedintelui american Donald Trump, scrie bbc.com.

Sunshine, în vârstă de 22 de ani, a apărut în „Shake It Up” – un serial despre dansatori adolescenţi, în perioada 2010 – 2013. Artista a apărut, de asemenea, în câteva filme.

Actriţa va fi asistent de presă la Casa Albă, după ce a participat la un internship, potrivit purtătoarei de cuvânt Lindsay Walters.

Potrivit lui Walters, înainte de a participa la acel internship la Casa Albă, Sunshine a fost intern la biroul liderului majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy, la College Republican National Committee şi la California Republican Party.

Sunshine a absolvit Universitatea Claremont McKenna din California de Sud.

Caroline Sunshine nu este prima personalitate TV care face parte din administraţia Trump. Omarosa Manigault Newman, care a apărut în reality show-ul „The Apprentice”, a lucrat, până anul trecut, la Office of Public Liaison. În această lună, personalitatea TV Lawrence Kudlow a devenit principalul consilier economic al preşedintelui. 

Pe de altă parte, un anunţ făcut de preşedintele american, Donald Trump, pe reţeaua de socializare Twitter, se referă la înlocuirea ministrului Veteranilor de război cu medicul militar de la Casa Albă, scrie bfmtv.fr.

"Sunt foarte bucuros să anunţ că intenţionez să îl desemnez pe foarte respectatul amiral Ronny L. Jackson, doctor în medicină, nou ministru al veteranilor de război", a scris Donald Trump.

"Îi mulţumesc doctorului David Shulkin pentru serviciul adus ţării noastre şi formidabililor noştri veterani de război!", a adăugat şeful statului, precizând că Robert Wilkie, un responsabil al Pentagonului, va asigura interimatul, aşteptând ca amiralul Jackson să fie aprobat de Congres.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră