Conflictul ar putea dura „zeci de ani”: negocierile cu „clovnul Zelensky ” sunt imposibile, spune Dmitri Medvedev

27 Mai 2023
Conflictul ar putea dura „zeci de ani”: negocierile cu „clovnul Zelensky ” sunt imposibile, spune Dmitri Medvedev

Negocierile cu „clovnul Zelensky” sunt imposibile, a spus fostul președinte și actualul vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, scrie Le Figaro

Un aliat de top al președintelui Vladimir Putin a declarat vineri că conflictul din Ucraina ar putea dura zeci de ani și că negocierile cu Ucraina sunt imposibile atâta timp cât președintele ucrainean, susținut de Occident, Volodymyr Zelensky va fi la putere.

„ Acest conflict va dura foarte mult timp. De zeci de ani, probabil. Aceasta este o nouă realitate ”, a declarat vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, citat de agențiile de presă ruse.

El a spus că Rusia nu poate avea încredere în niciun armistițiu cu actualii conducători de la Kiev, deoarece conflictul va izbucni din nou și însăși natura actualului guvern al Ucrainei va trebui distrusă. 

Negocierile cu „clovnul Zelensky ” sunt imposibile, a spus el. 

Totul se termină întotdeauna în negocieri, iar asta este inevitabil, dar atâta timp cât acești oameni sunt la putere, situația Rusiei nu se va schimba în ceea ce privește negocierile”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră