Casa Albă a numit un director de comunicare non-binar care se declară anti-poliție si anti-capitalism

23 Iun 2024
Casa Albă a numit un director de comunicare non-binar care se declară anti-poliție si anti-capitalism

Un fost director de comunicare al Departamentului de Interne din administrația Biden a fost angajat într-un nou rol și va lucra la departamentul de comunicare în interiorul Casei Albe Biden, în ciuda faptului că a stârnit controverse anul trecut prin postările pe rețelele de socializare care atacă poliția, îi critică pe republicani și susțin mișcarea anti-Israel, scrie Fox News

„După mai bine de trei ani la Interne, lucrând pentru secretarul Deb Haaland, Cherry a început săptămâna trecută ca director asociat de comunicații la Casa Albă”, a informat Politico săptămâna aceasta.

Tyler Cherry a stârnit controverse anul trecut după ce au apărut postări pe rețelele de socializare în care a criticat forțele de ordine și a promovat „Russiagate”.

„Ne rugăm pentru Baltimore, dar ne rugăm și mai mult pentru încetarea unui stat polițienesc capitalist motivat de părtiniri rasiale explicite și implicite”, a postat Cherry în 2015, pe fondul revoltelor care au fost declanșate după moartea lui Freddie Gray, un bărbat de culoare aflat în custodia poliției în Baltimore.

„Este potrivit să ne amintim că sistemul modern de poliție este o evoluție directă a patrulelor care urmareau sclavi și a gloatelor de linșare”, a declarat el într-o postare separată câteva luni mai târziu.

În 2018, Cherry a cerut desființarea Immigration and Customs Enforcement (ICE), agenția Departamentului de Securitate Internă însărcinată cu prevenirea criminalității transfrontaliere și a imigrației ilegale. 

Cherry a postat, de asemenea, sprijin pentru „Palestina” pe rețelele de socializare în 2014, în timpul războiului din Gaza, în care forțele palestiniene, conduse de gruparea teroristă radicală susținută de Iran, Hamas , au lansat sute de rachete în Israel, declanșând un răspuns puternic israelian care a implicat lovituri aeriene și o invazie la sol.

Cherry are, de asemenea, o istorie de a critica republicanii pe rețelele de socializare, inclusiv în 2017, când a spus că conservatorii din Partidul Republican s-au concentrat pe „politica de plângeri albe”.

Într-o declarație pentru Fox News Digital, secretarul de presă adjunct principal al Casei Albe, Andrew Bates, a declarat: „Suntem foarte mândri că îl avem pe Tyler în echipă”.

Alte stiri din Externe

Ultima oră