Biden cade de pe scenă la ceremonia de absolvire Air Force: "Este bine" spune Casa Albă

01 Iun 2023
Biden cade de pe scenă la ceremonia de absolvire Air Force: "Este bine" spune Casa Albă

"Este bine. Pe scenă era un sac de nisip în timp ce dădea mâna”, a scris directorul de comunicații al Casei Albe, Ben LaBolt, pe Twitter, ca răspuns la videoclipul în care Joe Biden este vazut cazând de pe scena la ceremonia de absolvire Air Force, scrie Politico.

Președintele Joe Biden a căzut de pe scenă, la ceremonia de absolvire a Academiei Forțelor Aeriene, joi, după ce a înmânat ultima diplomă cadeților, potrivit filmului și reporterilor de la fața locului.

"El este bine. Pe scenă era un sac de nisip în timp ce dădea mâna”, a scris directorul de comunicații al Casei Albe, Ben LaBolt, pe Twitter, ca răspuns la videoclipul toamnei.

Biden a părut să se împiedice și a rămas la sol pentru doar câteva secunde, în timp ce oficialii Forțelor Aeriene l-au ajutat să se ridice.

Biden, în vârstă de 80 de ani, este cea mai în vârstă persoană care a ocupat funcția de președinte din istoria Americii. Rivalul său la alegerile viitoare, fostul președinte Donald Trump, ar deveni, de asemenea, un octogenar în funcție dacă va fi ales pentru un alt mandat de patru ani în 2024.

Alte stiri din Externe

Ultima oră