Ashton Kutcher extrem de deranjat de dezvăluirile lui Demy Moore din cartea autobiografică: ”la 26 de ani, creșteam 3 copii care nu erau ai mei”

28 Ian 2023
Ashton Kutcher extrem de deranjat de dezvăluirile lui Demy Moore din cartea autobiografică: ”la 26 de ani, creșteam 3 copii care nu erau ai mei”

Ashton Kutcher a reflectat recent despre căsnicia sa de opt ani cu Demi Moore și despre faptul că a fost tată vitreg la jumătatea lui de 20 de ani pentru cele trei fete ale ei. "Aveam 26 de ani, purtând responsabilitatea unui copil de 8 ani, 10 ani și 12 ani. Așa trebuie să trăiască unii părinți adolescenți 20 de ani", a spus vedeta din „That '70s Show” Esquire într-un interviu publicat marți. „Erau grozavi atunci și sunt minunați acum.” De asemenea, cuplul a pierdut un copil la sfârșitul sarcinii lui Moore și s-a luptat să rămână însărcinată prin FIV. De asemenea, se lupta cu o problemă cu băutura. Kutcher a recunoscut în totalitate că a fost „mult”, conform Sky News.

„Să pierzi un copil pe care crezi că îl vei avea și atât de aproape de a crede că vei avea un copil, este cu adevărat, foarte dureros”, a spus el despre avortul spontan. „Toată lumea încearcă să rezistee în astfel de momente în moduri diferite”. El a continuat: „Iubesc copiii. Nu m-aș fi căsătorit cu o femeie care avea trei copii dacă nu aș fi iubit copiii. Ideea de a avea un alt copil ar fi fost incredibilă. Din orice motiv, trebuia să am această experienţă."

Kutcher și Moore au divorțat în 2013. „Nimic nu te face să te simți ca un eșec precum divorțul”, a recunoscut Kutcher. "Divorțul se simte ca un nenorocit eșec. Ai eșuat la căsătorie." Cu toate acestea, el a spus că a încercat să învețe să „să accepte” ceea ce a greșit și să „meargă înainte”, potrivit interviului, care notează reputația „afectată” a lui Kutcher la acea vreme din cauza presupusei sale infidelități.

El a recunoscut că a fost „al naibii de enervat” când Moore și-a publicat memoriile din 2019, care a readus un torent de paparazzi în noua lui viață liniștită, dar a spus că nu vrea „să deschidă nimic din acele vechi amintiri”. „Am ajuns în sfârșit într-un loc în care presa ne-a ”concediat” cu adevărat pe mine și pe [soția] Mila [Kunis], cu viața mea și familia mea. Și apoi, a doua zi, [paparazzii] sunt la școala copiilor mei, ", a explicat Kutcher. Totuși, el a spus că nu are nicio dorință rea față de Moore însăși. La doi ani de la divorțul său în 2013, s-a căsătorit cu Kunis, care i-a fost și co-star la „That 70s Show”.

„Lucrul despre Mila care a făcut ca relația noastră să se accelereze a fost că am admirat-o întotdeauna”, a spus el. "Talentele ei, aptitudinile ei, darurile ei. Dar știam că nu are nevoie de mine. Și știa că nu am nevoie de ea." Cuplul are acum doi copii: Wyatt, 8 ani, și Dimitri, 6 ani, împreună. „Am copii mici și îmi plac foarte mult copiii mei”, a explicat Kutcher. „Îmi place să petrec timpul cu ei”.

Kutcher și Kunis lucrează din nou împreună cu camee ale fostelor lor personaje din anii '70 din „That ‘90s Show”. El a susținut că ea a insistat. ‘Știi, datorăm întreaga noastră carieră acestui spectacol. Nu contează care este scenariul, o facem’”, a spus Kutcher, i-a spus Kunis, deși el dorea deja să o facă. „Mă simt atât de norocos”, a reflectat el asupra carierei sale. „Și când te simți atât de norocos și ai o oarecare conștientizare de sine, îți dai seama că nu ai făcut-o pe cont propriu. Nu am făcut nimic din toate astea de unul singur.”

Alte stiri din Externe

Ultima oră