Antony Blinken a cântat "Rockin’ in the Free World" într-un bar din Kiev

15 Mai 2024
Antony Blinken a cântat "Rockin’ in the Free World" într-un bar din Kiev

Șeful diplomației americane a interpretat marți, 14 mai, clasicul lui Neil Young „Rockin’ in the Free World” într-un bar din capitala Ucrainei, scrie Le Figaro.

Știm că este un iubitor de chitară și rock: șeful diplomației americane Antony Blinken a cântat „Rockin’ in The Free World” de Neil Young, marți seară , într-un bar din Kiev, în omagiu luptei ucrainenilor împotriva invaziei ruse.

Într-o vizită surpriză în capitala Ucrainei, unde a continuat să arate sprijinul Statelor Unite pentru Ucraina în fața „agresorului rus”, Antony Blinken a încheiat o zi intensă de întâlniri oficiale, inclusiv cu președintele Volodymyr Zelensky, cântând la chitară și fredonând această melodie legendară într-un bar din subsol din Kiev, Barman Dictat.

„Statele Unite sunt cu tine”

„Știu că este o perioadă foarte, foarte dificilă. Soldații tăi, cetățenii tăi, în special din nord-est și din Harkov, suferă foarte mult. Dar ei trebuie să știe, trebuie să știi, că Statele Unite sunt cu tine, că o mare parte din lume este cu tine și că se luptă, nu numai pentru o Ucraine liberă, ci și pentru lumea liberă , a spus el înainte de a bate timpul .

Vizita lui Antony Blinken este menită să liniștească țara cu privire la ajutorul militar al Washingtonului și să transmită mesajul că „Rusia privește înapoi, în timp ce Ucraina privește înainte ”, potrivit unui discurs ținut marți la Kiev în fața studenților institutului politehnic.

Alte stiri din Externe

Ultima oră