Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț Brad Pitt că a fost violent cu ea și copiii lor în timpul unui zbor privat

05 Oct 2022
Angelina Jolie îl acuză pe fostul soț Brad Pitt că a fost violent cu ea și copiii lor în timpul unui zbor privat

Angelina Jolie a detaliat marți ceea ce a descris ca fiind un comportament abuziv al fostului soț Brad Pitt într-un dosar judiciar, intensificând o luptă juridică pentru o podgorie din Franța și dezvăluind noi detalii despre divorțul lor, scrie Reuters

Dosarul la o instanță din Los Angeles susține că Pitt a încercat să condiționeze vânzarea de către Jolie a participației sale la vinărie de un acord de confidențialitate care i-ar fi interzis să discute public „abuzul fizic și emoțional al lui Pitt asupra ei și a copiilor lor”.

Dosarul lui Jolie descrie un episod din timpul unui zbor privat din septembrie 2016 în care Pitt ar fi „apucat-o pe Jolie de cap și a scuturat-o” înainte de „a împinge-o în peretele băii”. De asemenea, Pitt  „a sufocat unul dintre copii și l-a lovit pe altul în față”, susține dosarul.

În timp ce unul dintre copii a încercat să intervină în timpul discuției din avion, Brad Pitt l-ar fi sugrumat și i-a dat un pumn în față altuia. Actorul a varsat în cele din urmă bere pe Angelina Jolie, precum și vin și bere pe copii.

Avocații lui Pitt nu au răspuns imediat la întrebări.

Pitt susține că vânzarea de către Jolie, în septembrie 2021, a participației sale la podgoria Chateau Miraval către o companie internațională de băuturi a fost ilegală, deoarece cei doi au convenit că nu își vor vinde niciodată părțile fără consimțământul celuilalt.

Jolie a spus în dosarul ei că nu a existat un astfel de acord și că Pitt a refuzat să o cumpere.

În dosarul ei, Jolie a mai spus că FBI a investigat incidentul din avion și „a concluzionat că guvernul are un motiv probabil să-l acuze pe Pitt de o crimă federală”.

Pitt nu a fost acuzat de o crimă, iar un purtător de cuvânt al FBI nu a răspuns imediat unei cereri de comentarii.

Alte stiri din Externe

Ultima oră