Ambasada SUA în China cere cetățenilor săi să păstreze o rezervă pentru 14 zile de medicamente, apă și alimente

28 Noi 2022
Ambasada SUA în China cere cetățenilor săi să păstreze o rezervă pentru 14 zile de medicamente, apă și alimente

Ambasada Statelor Unite în China încurajează pe toți cetățenii americani aflati pe teritoriul Chinei să păstreze o rezervă pentru 14 zile de medicamente, apă îmbuteliată și alimente pentru sine și pentru toți membrii familiei, scrie siteul misiunii diplomatice.

Statele Unite asistă cetățenii americani care se confruntă cu provocări legate de creșterea recentă a infecțiilor cu COVID-19 în China, scrie declarația.

Autoritățile Republicii Populare Chineze (RPC) au extins restricțiile de prevenire a COVID-19 și măsurile de control pe măsură ce apar focare.

 Aceste măsuri pot include carantine rezidențiale, teste în masă, închideri, întreruperi ale transportului, blocări și posibilă separare de familie. Ambasadorul Burns și alți oficiali ai Misiunii și-au exprimat în mod regulat preocupările cu privire la multe dintre aceste probleme direct cu înalți oficiali din RPC și vor continua să facă acest lucru.

Îi încurajăm pe toți cetățenii americani să păstreze o rezervă pentru 14 zile de medicamente, apă îmbuteliată și alimente pentru sine și pentru toți membrii familiei.

 

Alte stiri din Externe

Ultima oră